Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről... (tudásbázis)
6. ALLICS
2008. máj. 14. 08:28
Mi 2 hónapos koráig használtuk mivel egy szobában voltunk és a kiságy közvetlen a miénk mellett volt.Ráadásul én minden kis zajra felriadok.
5. supin
2008. máj. 14. 08:09
A gyerek fejlettségétől függ.
4. win (válaszként erre: 3. - Kathlee)
2008. máj. 14. 07:31
A fiam maholnap két éves, még mindig kiságyban van. Nem igazán tartom indokoltnak, hogy légzésfigyelőt használjunk...
Persze, mindenki csinálja, ahogyan jónak látja. :))
3. kathlee
2008. máj. 14. 07:11
Én addig fogom használni, míg kiságyban van. Nálunk is van, hogy a kiságy végében ébred, de ott is érzi a légzését. Nálunk csak akkor volt riasztás, amíg el nem érte a 3500 grammot és lemászott a szenzorpadokról.
2. win
2008. máj. 14. 05:33
A fiam 5 hónapos koráig használtuk. Addigra ugyanis annyyra forgolódott, mocorgott, hogy rendszeresen lemászott róla. Bekucorodott az ágy végébe, ott már nem "látta" a légzésfigyelő és minden éjjel voltak téves riasztások. Na, mi akkkor kiiktattuk. Ha akartuk volna, sem lehetett volna tovább használni.
1. 37f6b82830
2008. máj. 13. 23:42
Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Kell-e a légzésfigyelő?
- Eritrit vagy fruktóz használatát javasoljátok?
- Tudna valaki e-mailben küldeni használati utasítást az Angelcare AC 100 légzésfigyelőhöz?