Ti is volt, hogy féltetek a terhességtől? (beszélgetés)
Igen, rendszeresen járok.
Még nem volt úgy szó róla, hogy be kelljen feküdnöm szerencsére.
Nem féltem egyik terhességemnél sem. Úgy gondoltam, ez az élet rendje, és nagyon vártam a kisbabáimat ! 🙂 (Akkoriban még nem tudtam, hogy fiú lesz vagy lány.) Már előre kíváncsi voltam, vajon miben fog a férjemre hasonlítani, és miben rám ?
Készülj boldogan az anyaságra, és pihenj előre, mert nem fogsz unatkozni, ha megszületnek ! 🙂
Van, hogy az ikerterheseket előbb befektetik a kórházba. Gondolom, jársz rendszeresen vizsgálatokra !
Hát, kicsit megijesztenek a méreteim.
Én 53 kg-ról 65 kg-ra feljöttem már.
Lábaim se vastagodtak, csípőm se lett még semmivel szélesebb. Csak a pocak. De már kicsivel szélesebb is, mint a derekam...
Remélem, hogy minden jól alakul, de alapjában véve ez elgondolkodtatott, hogy fogom világra hozni őket.
Gondolom, nem a terhességtől félsz.
A pocak növekedés vele jár, ezt nem lehet elkerülni, ez így teljes.
Nekem 2 terhességem volt( nem iker) 58 kg-ról híztam 62 kg-ra és csak a pocak nőtt, 3.60 kg baba volt.
Ha az orvos azt mondja egészségesek vagytok, nincs mitől félned. A szervezetünk alkalmazkodik a terhességhez, hisz ehhez lettünk összerakva. Ha egészségesen táplálkozol és nem végzel semmi megerőltetőt, simán végig csinálod. Ne izgasd magad, mert ideges anyának ideges lesz a gyereke.
Jó egészséget kívánok mindhármótoknak!
Ahogy egyre nagyobb a hasam, úgy valahogy megjelent bennem egy félelem, hogy úr isten, mi lesz velem?
Nagyon vékony alkat vagyok eleve és hamar elkezdett látszódni a pocakom, na meg persze ikrek. Már 7+ hónapos vagyok és már nagyobb vagyok, mint egy görögdinnye, de csak a pocakom nőtt, nem híztam sehol máshol. Félek meddig bírja a testem...
Bármi nyugtatást, tanácsot tudtok adni/mondani, szívesen olvasom.
Előre is kösziii
20/L
További ajánlott fórumok:
- Volt itt valaki úgy, hogy UH-n nem látták a terhességet közben pedig a tesztek pozitívak voltak?
- Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent?
- A terhességi teszt erősen pozitív volt, létezik, hogy két óra múlva eltűnik a második csík?
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Volt már valakinek olyan, hogy az ultrahang nem mutatott terhességet és mégis az volt?
- Vannak, akikkel előfordult, hogy volt terhességi rosszullétük, de még jóval a 12. hét előtt elmúltak?