Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ti is volt, hogy féltetek a terhességtől? fórum

Ti is volt, hogy féltetek a terhességtől? (beszélgetés)

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Liliom10)
febr. 16. 14:01

Igen, rendszeresen járok.

Még nem volt úgy szó róla, hogy be kelljen feküdnöm szerencsére.

febr. 16. 09:53
Nekem csak egy babám volt, de a hasam akkora volt, mintha ikreket várnék. 52 kilóról indultam, és 72 körül voltam a végén. Pedig nem nagyon híztam, csak a hasam volt hatalmas. Aztán a szoptatással szépen minden visszament. A hasam striás lett, de ennyi. A hasizmom sem nyílt szét.
9. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 16. 09:42

Nem féltem egyik terhességemnél sem. Úgy gondoltam, ez az élet rendje, és nagyon vártam a kisbabáimat ! 🙂 (Akkoriban még nem tudtam, hogy fiú lesz vagy lány.) Már előre kíváncsi voltam, vajon miben fog a férjemre hasonlítani, és miben rám ?

Készülj boldogan az anyaságra, és pihenj előre, mert nem fogsz unatkozni, ha megszületnek ! 🙂

Van, hogy az ikerterheseket előbb befektetik a kórházba. Gondolom, jársz rendszeresen vizsgálatokra !

febr. 16. 08:45
a terhességtől nem, alig vártam és úgy ment minden, ahogy a nagykönyvben le van írva
7. andilaci (válaszként erre: 6. - Jajnemértem)
febr. 15. 18:54
Pontosan!!!
febr. 15. 18:25
A női test hihetetlen készülék, ezen ne aggódj, meg fogja oldani a természet, ha pedig gond van, akkor majd az orvostudomány.
febr. 15. 17:13

Hát, kicsit megijesztenek a méreteim.

Én 53 kg-ról 65 kg-ra feljöttem már.

Lábaim se vastagodtak, csípőm se lett még semmivel szélesebb. Csak a pocak. De már kicsivel szélesebb is, mint a derekam...

Remélem, hogy minden jól alakul, de alapjában véve ez elgondolkodtatott, hogy fogom világra hozni őket.

febr. 15. 17:03
Elírtam 56 kg ról 62 kg lett.
febr. 15. 17:02

Gondolom, nem a terhességtől félsz.

A pocak növekedés vele jár, ezt nem lehet elkerülni, ez így teljes.

Nekem 2 terhességem volt( nem iker) 58 kg-ról híztam 62 kg-ra és csak a pocak nőtt, 3.60 kg baba volt.

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 15. 16:59

Ha az orvos azt mondja egészségesek vagytok, nincs mitől félned. A szervezetünk alkalmazkodik a terhességhez, hisz ehhez lettünk összerakva. Ha egészségesen táplálkozol és nem végzel semmi megerőltetőt, simán végig csinálod. Ne izgasd magad, mert ideges anyának ideges lesz a gyereke.

Jó egészséget kívánok mindhármótoknak!

febr. 15. 16:46

Ahogy egyre nagyobb a hasam, úgy valahogy megjelent bennem egy félelem, hogy úr isten, mi lesz velem?

Nagyon vékony alkat vagyok eleve és hamar elkezdett látszódni a pocakom, na meg persze ikrek. Már 7+ hónapos vagyok és már nagyobb vagyok, mint egy görögdinnye, de csak a pocakom nőtt, nem híztam sehol máshol. Félek meddig bírja a testem...

Bármi nyugtatást, tanácsot tudtok adni/mondani, szívesen olvasom.

Előre is kösziii

20/L

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook