Ti hogy viseltétek a terhességet? (beszélgetés)
Rendben
Köszönjük szépen!
Neeem
Április 2-ra vagyok kiírva.
Holnap leszek 30 hetes.
Dokim azt mondta úgy látja, hogy a fejlődésük alapján szerinte max a 38-ik hétig vihetem el őket ha minden rendben lesz. De akkor már figyelemmel kísérve persze.
Így a 7. hónapban, már nem hiszem, hogy nagyon programozni kellene, főleg ikrekkel!
Én 1 gyerekes vagyok, nagy volt a hasam, minden rendben volt. Február 258-ig dolgoztam és 1 hónap múlva szültem, de az utolsó hónapban még sok felé járkáltam, de egyre nehezebben viseltem.
Szülés előtt 2 nappal még suliban is voltam, de én nem ikreket vártam!
Tehát, nyugi! Te csak maradj nyugton, csináld azt, amit eddig, nem hiszem, hogy kell plusz mozgás.
Minden jót nektek és gratulálok az ikrekhez!
Hát igen, vékony vagyok, de hasban már elég nagy vagyok az ikrek miatt.
Szélesebb a hasam egy picit a derekamtól.
(Doki mondta azért van ez, mert így helyezkednek)
És a szék karfája úgy van kialakítva, hogy nem igen tudtam terpeszben ülni. :)
Uh a mozit de hiányolom.
Múlt héten voltunk, de ez volt az utolsó az itteniben legalább is. Nekem szűk volt már a hely. :D
Eddig is tornáztam rendszeresen. Csak hogy ajánlatok e valamilyen mozgást pluszba, felkészülni a szülésre.
Köszi a tippeket :D
Ruhákat napi szinten nézem, rendezem. Párom a szobát már megcsinálta a közreműködésemmel :D
Bár most már ekkora pocakkal nem igen hagyta, hogy pakolásszak, meg létrára menjek.
Reggeltől estig itthon lenni már kicsit unalmas, de igyekszem sétálni amennyit tudok :D
Hát tornázni már ne mosd kezdj.
Programok? Fészekrakás, szoba berendezése, gyerekruha rendszerezés, pihengetés.
Így 7+ hónaposan ikrekkel már nagyon nehezen viselem, főleg, hogy eleve nagyon vékony alkat vagyok.
Mit ajánlanátok így a vége fele?
Programok, tornák esetleg?
Nagyon szeretnék felkészülni, mert félek világra tudom e hozni őket.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Hogyan érjem el, hogy 18 év után is tetsszem a páromnak, ha a terhességek miatt elhíztam?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Pánikbeteg kismamák, hogy viseltétek a terhességet (első trimeszter)?
- Terhesség utolsó hónapjai, ti hogyan viselitek vagy viseltétek?