Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Thriller könyvek, amiktől leesett az állad fórum

Thriller könyvek, amiktől leesett az állad (beszélgetés)

jan. 22. 13:47
Stephen King elég sok rémületeset írt. Nehéz eldönteni melyik a legdurvább
jan. 22. 08:53

Hát a legbetegebb pszichothriller könyv amit olvastam: Gabrielle Wittkop-A nekrofil

A hányinger garantált olvasás közben.

jan. 21. 19:31
Én nagyon szeretem Chris Carter könyveit. Nem az a paplan alatt remegős műfaj, de jó. Ugyancsak kedvelem Lars Kepler regényeit is.
8. Sirga (válaszként erre: 1. - Tofi2)
jan. 21. 17:10
John Grisham: Pelikán ügyiratától nem tudtam aludni. :)
jan. 21. 11:47
Ne higgy a szemének, ha nem láttad filmen
6. Kacsahercegno (válaszként erre: 5. - Pumpkin.)
jan. 21. 11:47
Fuu ezt régóta el akarom olvasni, a Yellowface-t olvastam tőle, az is jó volt. :) És nemrég jelent meg új könyve, a Katabasis. Már csak idő kellene 😅
jan. 21. 11:41

R.F. Kuang: Bábel, avagy az erőszak szükségszerűsége.

Nem egy egyszerű, hagyományos thriller, hanem egy végtelenül izgalmas, tökéletesen megírt, minőségi műremek. Többszörös szintlépés a könnyed kis thrillerekhez képest: az a könyv maga a fikciós tökély.

4. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Tofi2)
jan. 21. 08:40
Julie Clark: Az utolsó járat, Blake Crouchtól bármi (bár nála maga a sztori mindig nagyon izgalmas, de szerintem nem tud befejezéseket írni, emiatt 4,5*, de amúgy megéri elolvasni mert szórakoztatóak), nekem Stephen Kingtől a Mr. Mercedes sorozat is izgalmas volt.
jan. 20. 22:48

Ritkán esik le az állam;)

De nagyon szeretem Dean R. Konzt könyveit.

Bármelyiket ajánlom.

Van köztük tipikus thriller, van amiben kis scifi is.

Az első, amit olvastam tőle a Rossz hely volt.

Szinte az első oldalakon belevág a történetbe, nincs hosszú bemutatás rész, mint Stephen Kingnél, fordulatosak és érdekesek.

jan. 20. 22:13
Sarah Pearse: A szanatórium
jan. 20. 21:39
Olyan thriller könyveket keresek, amik annyira jók, hogy leesett az állad tőle és 5* értékelted. Nem a Téboly otthona, Verity meg ilyen népszerű könyvekre gondolok, de ettől függetlenül jöhetnek azok is;)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook