The Voice (beszélgetés)
Én is így gondolom, mert azért hangilag még nincs ott, mint a többiek. De ő fogja megnyerni.
Hát én meg Dávidot szeretném, de szerintem semmi esélye.
Olivér nem tud nyilatkozni mami nélkül....sőt mami nyilatkozik.....
Megint Somlóba fojtották a szót, szerintem direkt lekeverik a képernyőről:)
Megyek mert mindjárt itt a reggel. Jó éjszakát!
Az biztos! Bár a ma esti Voice eredmények sztem tükrözték a közönség többségének igényét.
Engem Győzike is szórakoztatott :D
sőt Maónika is :D
Én sem szavaznék. Az elejétől kezdve azt mondom úgyis az nyeri az ilyen műsorokat akit a szervezők igazán szeretnének.
jó éjt! most már tényleg megyek.., hisz alig vártam, hogy vége legyen :-DD
ha neten is lehetne szavazni és ingyenesen, mindjárt más eredmények jönnének ki sztem
én is néztem de szavazásra nem költenék , max ha rokonom lenne bent, de akkor is az ellenfélre hogy minnél kevesebb ideig égesse magát:D
így van, így van! innen sem szavaz senki, max egy páran.., én még sosem szavaztam ilyen műsorba.., és nem is fogok.., van helye a pénzemnek máshol is :-)
mindenki magából indul ki.., de sajnos ott ahol egy győzike meg mónika show népszerű tud lenni évekig.., hát miről beszélünk??:-DD
mondjuk ciki vagy nem ciki én a vv-ket néztem, engem az szórakoztatott.., amúgy meg alig nézek tv-t.., be sem szoktam kapcsolni.., egy egy múűsorra rákattanok, és azt nézem, de van, hogy egy hétig be sem kapcsolom.., no de ha lenne vv megint.., tuti nézném..,
Na jó éjt,nézem az Erika vikinget az egyesen:DD Jól fogok aludni utána..tutira:DDD Jövőhéten!!
ennek meg az volt a titka hogy előtte volt a susan boyle esete, és ezen buzdultak fel sokan
Jó párt alkothattak volna Tabáni Búsképű Istvánnal.
Mind a kettő nagyon jól meg tudja játszani a dolgokat.
Elég ránézni mindkettő arcára és már attól megfordul az ember fejében az öngyilkosság :-))))
ez a titka volt egy nézése:D a másik hogy neki már volt lemeze, szerepel szinházban tehát volt esélye sztárrá válni
ezeket a műsorokat nem mindenki nézi és a nézők egyrésze nem is szavaz mert minek költeni ilyen baromságra
na ezek gondolkoznak értelmesen
szal a hülyék meg a rokonok költenek erre, meg talán még a magányosok
Várni fogjuk! Ha nem teszed meg, csúnya jeleket fogsz kapni. ;)
Jó éjt!
Ugye ez költői kérdés a részedről:D?!
Ebben lehet valami. Bár nem csinált semmi rosszat nekem sem volt rokonszenves.
hát ezen ment a dili.., mondom mindeni ki volt borulva tőle.., látszott a zsűrin is hogy utálják.., mondjuk pénzt meg hozott sokat.., így az utcsó műsor előtt kihozták, hogy nem ő kapta a legtöbbet (pedig ő kapta) és akkor a zsüri kivághatta.
De belegondolsz vele őt hogy turnéztatták volna mint megasztárt?? még a szatyráról sem tudták leszoktatni.., az a nő maga volt a nyomorúság...ááá
:D ő is tetszik, tőlem ő is megnyerheti nyugodtan, és igen, jobban énekel mint Dénes :D
Nos jó éjt, jövő héten bejelentkezem, megígérem:)
szerintem ott nem dénesre szavaztak a nézők, hanem mónika volt ellenszenves
Azt hiszem ez sem rejtély annyira..nézettség a neve.A negatív hírverés ugyanakkora mint a pozitív...
Neeeeeeeeee! Komolyan? Az azért elég meredek! Megnyerte volna 60 %-kal, mit kezdtek volna vele utána?:)
meg hogy egyáltalán VAN rajongótáboruk
További ajánlott fórumok: