The Voice (beszélgetés)
ez a hivatalos állás? amit a tv2-n mutattak be?
:) egyedül vagy? nincs ma társaságod ;) ?
akkor jó:D azt hittem én és a rosé egyedül mulatunk ma este:DDDD
igen, a bors vagy valami hasonló oldalon reggel még 63 %-ra emlékszem az elsőnél
ne aggódj, hamarosan jönnek :)
"vérszagra gyűl az éji vad"
annyira nem is húzott el, mint gondoltam.
Basszus nem gondoltam hogy pont a döntő napján fogok magammal monologizálni:DD
Nálam Gajer Bálint és Dávid vívja a döntőt..W.Viktor olyan semmilyen ,bár jól énekel,Dénes meg szintén...
exkuzálta :DD bocsesz..bár nagyon exkluzívan :DD
Hát ahogy írtam szinte mindenki exlkuzálta magát..hogy miért volt bunkó:D
most kapcsoltam a Voice napra, mindjárt vége is...volt valami izgalmas?
Én konkrétan C.Henire és Dávid párjára gondoltam a selejtezőben/az a nagyképű csaj aki majd leénekli/
nem győztek magyarázkodni..miért voltak köcsögök kieséskor:DD viccesen nem sikerül nekik..
Én inkább nem, bár most észre vettem, hogy Voice nap van :)
Kellemes délutánt mindenkinek:D Nézitek az előzeteseket??A kiesettek utómagyarázatai nagyon tanulságosak:DD
Aki fel akart rá figyelni az már felfigyelt, aki meg nem, annak mindegy, hogy megnyeri vagy nem. Nem ezen múlik.
Igaz.
De azért nagyon szeretném, ha Dávidra is felfigyelne valaki és csinálna egy klassz lemezt jó kis saját dalokkal.
Cirkusz...ennyi :) ne vedd a lelkedre :)
De miért kell egy versenyzőt ennyire kiemelni és előnyben részesíteni, mikor amúgy is ő a toronymagas esélyes?
Szerintem fölösleges cirkusz az egész döntő, odaadhatnák Dénesnek a díjat aztán kész.
Arra jó csak, hogy remélhetőleg hallunk pár klassz dalt.
Fair?
Ez nem arról szól :) de én egyre jobban várom az estét :))
Azért kicsit érdekes, hogy Dénes rajongói oldala ott villog fizetett hirdetésként a fb-on folyamatosan, ha belépek... A többi versenyzőt nem reklámozzák. Na meg hogy a vak kislánnyal előadják a nagy duettet, Szíveddel láss, ha jól emlékszem. Mintha már meg is nyerte volna... (Meg is fogja, de annyira nem fair...)
Nem is olvasom el őket :))
Mondjuk azokkal a mondatokkal még a Megasztrár első része alatt sem tudtam mit kezdeni: nekem átjött.
Ebben igaza van Nikának, hogy az ilyen"hozzám nem jutott el"kritikák, csak üres frázisok.
Ezek a cikkek....borzalom....
[link]
Hatalmas balhék a Voice háza táján: berágtak az egykori versenyzők
"Dénes szeme körül szerintem valóban nagyobb a hajcihő, mint a torka körül, és ez neki sem jó – fejtette ki véleményét Viktor."
bölcs gondolat
"A külföldi példák azonban azt mutatják, hogy korai még beleélnie magát a győzelembe. Az amerikai és a holland Voice-ban sem a favorit nyerte meg a viadalt. Ott olyan versenyzők győzedelmeskedtek, akiről az adás előtti napokban senki sem gondolta volna."
ebben bízom magam is
[link]
Az interneten Pál Dénes nyerte a Voice-t
[link]
Nálunk megvan: Pál Dénes a Voice nyertese!
További ajánlott fórumok: