Tetszik az orvosom... (beszélgetés)
Na hajrá, csak lassan ballagj hazafelé :-D
Várom a sztori végét!
Na lássuk csak:
Mi van, ha minden 10-ik "betege" ilyen, mint Te.....
Elég fárasztó lehet. :/
Én is ezt próbálom neki magyarázni. Amúgy meg az bárkivel megeshet, hogy kamuból feljelenti valami eszement.
Az orvosoknál az orvosi etikai bizottság is vizsgálódik, ha meg bűncselekmény miatt jelentik fel, nyilván rendőrségi ügy lesz belőle.
De attól még, hogy valakit feljelentenek, nem bűnös, amíg be nem bizonyítják. És ha brahiból jelenti fel:
Rágalmazás
179. § (1)453 Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el.
Ja és még ott van a hatóság félrevezetése is. Szóval aki szívatni akar valakit, lehet, hogy ő szívja meg, de nagyon. :p
Nekem is a hajam égnek áll attól, hogy már azt is kiírják lassan az fb-re, hogy mikor mennek wc-re. :D
Figyelj már, ezt hangoztathatod már egy ideje, de a bíróság koholmányért nem fogja elítélni, amíg nincs bizonyíték ellene. Az a kolléga, meg mindenki szégyellje magát, ha ez alapján ítélkezik. Addig nem bűnös, amíg a bíróság nem mondta ki.
Tiszta boszorkányper. :D
Van egy jó ötletem hogyan közöld vele, hogy mit akarsz!...
"Ugye termékenységi vizsgálatokat is végez a doktor úr? Mert ha végez, akkor munkaidő után kipróbálhatnánk, hogy mennyire vagyok termékeny"
:-DDD
Csak nehogy felrakjon néhány fotót a "munka közben" albumába ;))
Ez már régen több, mint orvos-páciens kapcsolat. Rúgd ki a jövő héten, amikor találkozol vele ;)
További ajánlott fórumok:
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Ahogy tetszik - az előző számhoz adj hozzá 1-et vagy vegyél el belőle 1-et (az 1. szám: 4567)
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Csajok kinek milyen fajta pasi tetszik?
- Olvass egybe két egymást követő fórumcímszót, ha tetszik írd le!
- Mi a párod keresztneve, és neked tetszik?