Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
feltettem a titkos naplómba! :)
mindjárt teszek egy képet a naplómba róla ha érdekel! :)
így már tudom! ott nekem is van! :)
:DDD
a hasam nagyon alja... közvetlenül a p...im fölött jobb oldalon ;) így már ok? :D
na, ebből most sok mindenre gondoltam
... a ... -im fölé közvetlenül...
naplómban van róla kép, mothertiger csinálta. :) bal oldali mintán a pillangó egyelőre :)
BASSZUS! tetovált csaj lettem!!! :DDD
már csak 5 nap és kezdődik a színezés! :) persze, hogy teszek majd fel képet, nem felejtettelek el titeket! :D
Na de a képet ne felejtsd ám el! ;)
a mintára gondoltam :) de akkor küldök egy e-mail címet és oda átküldöd? :)))
Sziasztok! voltam lent a tetkósomnál és mondtam neki, hogy megyek okt.6.-án egy buliba és azt szeretném ha addigra a hátam felső része kész lenn, ergo azt mondta, hogy jó, semmi akadálya jövőhét pénteken megcsinálja a kontúrt és színezi a fejét! ::)) juhuuuuuu ::)) színes lesz már a jövőhét végén! :D
Ez nagyon tuti! Gratulálok, várjuk a képeket :) persze csk engedéllyel :)
A mintára gondolsz, vagy a kész munkára?
A mintákat nem teszem be, és a kész munkát is csak az engedélyeddel. :)
jujj de szuper! kiváncsi vagyok, biztos szuperek lettek! félek. :(
majd beteszed a naplódba? :)
:D
Kettőt rajzoltam eddig, mára ennyi telt tőlem. :/ Holnap folytatom. :)
az alattam szóló anyatigris fogja szétvarrni a p...im pénteken..... :)
Ó, helló, te hogy tévedtél mihozzánk? :)))
Ki fog tetoválni? A párom fia is szokta csinálni.:D
persze, de mond meg, hogy mit cisnáljak, hogy visszakapjam? :)
...én is hamarosan tetovált leszek... ugye mothertiger?:DD
De sajnos a pénzedet ettől sem fogod visszakapni. :( Ez is egy eléggé bosszantó momentum. :(
persze, tudom...benne lesz ha minden igaz amikor elkészül a t.ttoma.ia újságban, Gy elintézi nekem! :D sztem az elég lesz, nem? :D
Ez így elég sovány elégtétel lenne, mert azért nem kis összeg, amit neki odaadtál azért, amit most javíttatnod kell... :(
most írtam a volt tetkósomnak a tetokált honlapon az új sárkány képével együtt, hogy itt a javítása az elrontottadnak! ::)) kíváncsi vagyok, hogy mit fog reagálni4 :D hátha rátéved a blogomra és lát mindent! :D talán eljön az idő, hogy bevallja, hogy igen elrontottam!
Sziasztok! köszönöm szépen, szerintem is gyönyörű lesz, jövőhéten pénteken folytatja :D már nagoyn várom! :)
annyira nem vészes a hát sem, szerintem...bár a végén amikor a nyakamnál ütötte azt a pici csontot,akkor rávágtam az asztalra amire támaszkodtam és mondtam, hogy b+ Gyuri! :D abba is hagyta :D
dolgoztam most egyhuzamban 10 napot azért nem voltam....ha minden jól megy 2 napig itthon tespedek és bepótolok mindent! :D
Nekem sajnos még csak alakulóban vannak a dolgok. Jövő héten megyek Tillához egy kis eszmecserére... Remélem, biztató dolgokat fog nekem mondani! :)
További ajánlott fórumok: