Tetoválás.Általános vélekedések erről az ezer éves "szokásról" (beszélgetés)
ma már müvészi a dolog igen,az én párom is tetovált nekem is ö csinálta és nagyon kreativ igy másban is és rajzban festésben is.
én pl imádom a miami inket.
ott is jókat tetoválnak.
de most már vannak többféle tetoválások,a hegtetoválás például.
na olyat nem csináltatnék az tuti.
kár hogy nem lehet ide feltenni a mintákat.párat feltennék-mert van olyan ami szerintem nem közönséges.beszélgettem erről rajzoló-festőművészekkel és ők is azt mondták eszméletlen miket lehet tetoválással elérni a bőrön.elmúlt a börtöntetkó szeretlek meg anyám korszak.
egyébként a legtöbb jó tetováló festő is egyben,és képzik magukat-festőművészhez járnak,grafikáznak stb.
a pálmafás szeretlek stb. dolog nekem se jön be.szerencsére ilyet nem szoktak kérni.
amúgy igaz hogy fájdalommal jár, és pénzbe is kerül.főleg ha jó a tetováló és nem egy otthoni barát hobbiból készíti el, azok a művek néha kritikán aluliak.
nekem is van tetoválásom és nem is egy éa még szeretnék is.
ez is az önkifejezésnek egy módja.
én például nagyon is szeretem ha egy férfi tele van varva vagy éppen ha nem is tele sok ékesiti a testét.
nekem nagyon tetszenek a teljes karos és hát tetoválások mégsem ott van az enyém,de csak azért nem csináltattam merta munkámban igy sem örülnek neki.
van olyan ismerösöm aki szerint a tetoválásnak jelentése van ,ezzel tudat alat olyat tetováltatunk magunkra ami befolyással lesz az életünkben és a sorsunkban.
külföldön ez a dolog elfogadott,Mo. nincs még erre teljesen felkészülve.
ezek ma már remelmüvek ,nem pedig ronda pacák.
és nem értem akinek nincs az miért aggódik azon milyen lesz öreg korunkra.
ezt mi vállaltuk és el kell fogadni.
ha vkinek nincs tetkója lehet neki van piercinge .
és az mivel jobb.???
én nekem is volt,én eljutottam oda hogy minek.
ez a divat,és csonkitom valamilyen szinten magam.
ja és folyton bajok voltak vele.
szóval mindenkinek más tetszik,azt hiszem a tetoválás olyan kultura ami csak fejlődni fog még és még és még.........
Szerintem ez a téma mindig meg fogja osztani a véleményeket. Soha nem lesz olyan, hogy mindenki meg legyen elégedve..
Én már megszoktam, hogy ha meglátnak elszörnyűlködnek. Nekem tetszik, másnak nem kell, elég, ha elfogadja!
Zebracsikó hogy érted konkrétan, hogy közönségesnek találod egy nőn?
A tetoválás egyéni ízlés kérdése, ennélfogva nincs igaza senkinek ezzel kapcsolatban, nincs tökéletes álláspont.
Mindössze egy baj van vele, ami objektív, tehát nem lehet vele vitatkozni: az, hogy maradandó. És a bőr változásai is alakíthatják:fogyás-hízás, nőknél terhesség, stb.
Én nőn közönségesnek találom (egyéni ízlés)
Férfin elfogadom.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Biztos kövér!? Avagy előítéletek és vélekedések a kövérségről