Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Testvértervezés fórum

Testvértervezés (beszélgetős fórum)


A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

2008. okt. 22. 17:51
Ha még aktuális,érdekelne engem is.Kicsit gondba vagyok,milyen juttatások következnének.Nem tudom mi lenne a legkézenfekvőbb megoldás.Mindenki egymásra mutogat.Voltam a tb-be,azt mondták kérdezzem a munkahelyen a személyügyest,a személyügyis meg azt mondta a tb több felvilágosítást tud adni.Talán a könyvelők jártasabbak ebben a témában.Ha ők se,akkor ki?Kitől lehet érdeklődni?
2007. szept. 18. 09:57

Ez a téma most engem is nagyon foglalkoztat!

Ha gondoljátok írjatok!:-)

2007. jan. 31. 16:22
És volt/van féltékenység a gyerekeid között?
2007. jan. 31. 14:27
A kisfiam 18 hos. volt amikor megszületett a kislányom. Gyeden voltam akkor,még 6hón. kaptam volna de a szülés után törölték,mivel megigényeltem a lányom után a Tgyás-t és a Gyedet.Dönteni kellett ez vagy az,uis egyszerre kétféle ellátst egyidőben nem lehetett igényelni.Így kezdtem minden előröl,180 napig Tgyás,most gyeden vagyok,ha lejár jön a gyes.
2007. jan. 26. 12:14
Na,senki többet?:)
2007. jan. 18. 22:17

Az én lányom két éves kor elött volt egy picivel,mikor úgy döntöttünk,hogy legyen testvér.

Abban sokat segiteni nem tudok,hogy minden ugyan úgy jár-e,mert nekem közben megszünt a munkahelyem.Bezárt a cég,igy már a második gyerköccel Gyes-en vagyok itthon:(

Viszont a nagyobbik lányomra még járt volna a Gyes nyárig.És le kellett róla mondjak a kisebbikért.(Ő februári)És úgy tudom, hogy ha Gyedet kaptam volna a kicsire,akkor sem adták volna nyárig a Gyest a nagyra.

2007. jan. 4. 17:31

Mennyi időt vártatok az első baba megszületése után a második megfoganásáig?


Volt aki még GYED-en vagy GYES-en volt, amikor ismét teherbe esett? Akkor ugyanúgy jársz minden járulék a baba után a kismamának? Megkapja a Tgyást, a Gyes-t és a Gyedet is?

2006. márc. 12. 19:58
Alfred Adler (1870-1937) osztrák pszichiáter - Freud tanítványa, később pedig kritikusa - munkája során nagy figyelmet szentelt a gyermekek családbeli pozíciójának, nevelésének és mindezek személyiségfejlődésre gyakorolt hatásának. Így a testvérek sorrendjét illetően is számos olyan megfigyelést tett és elméletet alkotott, amelyeket jó szívvel ajánlhatunk az érdeklődő szülők figyelmébe.

A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook