Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Testkontroll vki esetleg? fórum

Testkontroll vki esetleg? (beszélgetés)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
2011. jún. 15. 18:31

Sziasztok!

Úgy tűnik, túl vagyok végre a múlt heti evés-sokkon :-), valószínűleg a tornázásra reagáltam így. Vagy nem. :-) A cseresznye fogyóban, bár a szomszéd is hozott át néhány kilót, úgyhogy pár napig még puffadt hassal járhatok. :-) Muffint is sütöttem belőle, de abból szerencsére jó sokat ettek a gyerekek, így nem én faltam fel az egész tepsivel. Ahogy szoktam. :-)

juditka: jaj, ne koplalj! Délelőtt egyél sok gyümölcsöt, az segít abban, hogy legyen energiája a szervezetednek kiválasztani a méreganyagokat és - bár ez furcsának tűnhet - estére sem leszel olyan éhes. Próbálj inkább tornázni, az izmok gyorsabban égetik a kalóriákat, mint a háj, még nyugalmi helyzetben is. Ráadásul ugyanazzal a súllyal vékonyabbnak nézel ki izmosan, mint "löttyedten". :-)

CiNyi: gratulálok a vizsgáidhoz! :-) És mit fogsz dolgozni, amihez szendvicset kell enni délelőtt? :-)

Lillypop: Meg tudlak érteni a nasival kapcsolatban! Nehéz otthagyni a tányéron a maradék finomságokat - itt egy falat túró rudi, ott egy falat csokika...:-) Nálunk mondjuk tízóraira csak gyümi van, különben nem eszik meg az ebédet, a délutáni kávézásomat meg uzsonna idejére időzítem, úgyhogy legalább ezektől megmenekülök. :-)

Ephemerid: Ha egy kicsit késve is, de üdvözöllek körünkben! :-) Gratulálok a fogyásodhoz! Úgy vettem ki, nem testkontrollal csináltad, de talán Te is kedvet kapsz hozzá. :-))

Na, puszi mindenkinek, megyek, a gyerkőcök már nagyon követelik a vacsorájukat. :-)))

2011. jún. 15. 14:33
Na csak én koplalok? :D rájöttem, hogy most 53,8 vagyok de szerintem nekem olyan 46 körülinek kell lennem... az még olyan 8 kiló minusz :P nahát addig még koplalhatok egy jó ideig :) Sok sikert mindenkinek :)
718. 09f202c37d (válaszként erre: 717. - CiNyi)
2011. jún. 15. 10:50
Mi is büszkék vagyunk Rád :) A vizsgáknak is és az ügyes diétádnak is. És egy nap csak egyszer fogol enni? Na biztos sokat fogsz fogyni :) Én 800 kalóriás diétás italokat iszom tegnap este már azt hittem megőrülök az éhségtől XD
717. CiNyi
2011. jún. 14. 22:12

Igen, a vizsgák eléggé lekötöttek, volt 19 tárgyam, amit le kellett zárni, de már csak 1 vizsga :)

Én ma kibírtam, ne adjátok fel :)))) most ittam egy limonádét, kis gyümölcscukorral csak, de megálltam, hogy nem ettem... Utoljára 4-kor ettem.

Amúgy meg büszke vagyok...van itt a fagyizóan egy új fagyidesszert, mézes körtés fagylalt, de még egy harmadik íz is van benne, csak elfelejtettem (hál isten). Na kibírtam :) Bár a fagyizó előtt kell megvárnom a barátokat amúgy, rájöttem, mert ha bemegyek, végem...

Kíváncsi leszek, fogyok-e hétvégére, ha betartom szigorral :) Majd írok a fejleményekről. Büszke vagyok a fogyóinkra :)

2011. jún. 14. 21:07
CiNyi, én inkább holnap kezdem a nasi nélküli létet...:-)))
715. Lillypop (válaszként erre: 714. - Ephemerid)
2011. jún. 14. 14:39

jaj, főleg gyerekek mellett, akik imádják a nasit:-)) túrórudi, fagyi, pattogatott kukorica - na jó, az nem annyira gáz - de a kinderszelet és társait nehéz megállni...

azt hiszem innom kell egy kávét...

714. Ephemerid (válaszként erre: 711. - Lillypop)
2011. jún. 14. 13:44
Nasi nélkül kibírni?! Neki is mennék a Dunának kínomban! :D De mondjuk csoki és chips helyett gyümi és extrudált kenyér jöhet. Csak ne lenne olyan nehéz megállni. :(
713. Ephemerid (válaszként erre: 709. - 09f202c37d)
2011. jún. 14. 13:41
Egy nap 1szeri étkezés? Hát... nem a legjobb megoldás...persze ha délben eszel és utána még mozogsz...estére akkor is elfáradsz és éhes leszel...üres pocival pedig nem lehet aludni. :) De ha este csak valami könnyűt eszel, pl gyümi, joghurt, saláta, párolt zöldség, valami könnyű husi. Szerintem a napi 1szeri étkezés nem a legjobb. Kivitelezhető ugyan, de semmiképp sem egészséges. Szerintem.
712. c0275abe94 (válaszként erre: 695. - 09f202c37d)
2011. jún. 14. 13:40
köszönöm! Neked pedig megy a drukk :)
2011. jún. 14. 13:38

CiNyi, szia! Rg jártál erre! Gondolom a vizsgák.... a nasi látod, mindenkinél bejátszik. A kürtös kalácsot én is imádom:-))) Gondolkoztam már a hazai készítésen is, tesómék már sütöttek, finom lett!

Én kipróbálom veled a semmi nasit, de magamat ismerve nem nagy sikerrel:-))) Igyekszem azért, hátha így könnyebb, hogy számot kell vetni vasárnap:-)))

Juditka, én biztos nem bírnám ki! Meg azt mondják, nem is egészséges. Mondjuk, ha a többi étkezés helyett iszod a turmixot, lehet nem lesz rossz. Csak nehogy a gyomrod bánja, azért óvatosan:-)

710. Lillypop (válaszként erre: 707. - Ephemerid)
2011. jún. 14. 13:33
Ephemerid, büszke is vagyok:-))) főleg most, hogy leadtam a feles 8 kilómat, és úton vagyok a másik 4-től való megszabadulás felé is. Csak hát tudod milyenek vagyunk, mi nők... De nem pörgök ám nagyon rajta, igazából ez is a bajom, hogy nem tornázom. Valahogy erre még nem szántam el magam fejben eléggé.
2011. jún. 14. 13:15
Így van szigorítani szigorítani és szigorítani :D Egyébként mi arról a véleményetek ha egy nap csak egyszer ennék? Így nem kellene megállnom, hogy keveset egyek ami elég nehezen megy :P
708. CiNyi
2011. jún. 14. 12:51

Sziasztooooooooooook!

Na, nekem még 5 kilótól kell megszabadulnom. Hát mostanásg rámjárt a rúd, stagnálok is rendesen, de jöttek a kis nasikák. Igazából erdélyi kürtős kalácshoz volt szerencsém :S

De mindegy, a - 10 kilót tartom, nem jött fel. Többet fogok mozogni, mert így vizsgaidőszakban kicsit leültem. Csinálok 50-100 felülést, bár nem tudom tényleg, hogy jó-e valamire, de a lelkemet feldobja.

Ma amúgy makaróni volt az ebéd, husi helyett csak gombával, a vacsora meg zöldsalátába tekert kapros túró lesz párizsidarabkákkal. Illetve a szénhidráthoz most nem teljes kenyeret vettem, hanem abonettet, kell egy kis változatosság. A gyümölcscukor nekem még mindig bejön, de lehet, csak placebo :) igaz, szinte csak a kvba teszek kicsit, meg a limonádém azzal készítem.

Most nagyonreménykedem. A reggelim őszibarack volt, banán meg cseresznye, holnap is ez várható. Kicsit félek, mert hamarosan nehéz fizikai munkát végzem majd reggeltől estig, és nem tudom, a délelőtti gyümölcsöt hogy fogom betartani. Nem akarok leesni a létráról pl :) De meglátjuk. Azt is olvastam/hallottam, hogy 10 órakor lehet enni egy teljes kiőrlésű szendvicset csak zöldséggel. Lehet, amíg dolgozom (kb egy hét), ezt fogom csinálni, hogy ha nem is fogyok, legalább ne jöjjön vissza, de erőm is legyen.

Jó olvasni titeket, főleg ezeket a sikereket. A nasikat is, legalább tudom, nem csak én lógok ki :)))

De lányok, szigorítsunk....a héten semmi nasi, na ki tart velem? :) Vasárnap este összegzünk és számolunk :)))) Én ma már nem nasiztam, nem is fogok. Remélem, kibírom....

707. Ephemerid (válaszként erre: 706. - Lillypop)
2011. jún. 14. 11:56
Hát a bőr feszesitéssel nem mondom volt gondom - van is. De már letettem arról, hogy olyan bőröm legyen, mint egy tininek. :) Szerintem neked igen is büszkének kell lenned arra, hogy anyuka vagy és úgy nézel ki ahogy. :) Minden tisztelem a kismamáké és anyukáké!
2011. jún. 14. 10:22

Juditka, hát még egy 4 kiló van rajtam, nem elég hozzá csak a torna, de anélkül viszont lehet nem megy le. Két gyerek után úgy veszem észre, hogy van olyan rész, amin bizony csak a diéta, vagy TK nem segít, ilyen pl. az integető izom:-) has. Jó, sokkal kissebb lett a hasam, csípőm, de plöttyebb, ha érted mire gondolok, mint anno, még a gyerekek előtt. Megváltozik a bőr tartása valahogy. Aztán lehet, hogy ez nam gyerek, hanem súly krdése, a fene tudja. Feszesíteni kéne, ez a lényeg:-)

Ephemerid, gratulálok!! Nagyon ügyes vagy! Egyetérek abba, hogy ha hosszútávon odafigyelsz, egy idő után nem tudsz nem odafigyelni. Na ezt jól megfogalmaztam:-)))

705. Ephemerid (válaszként erre: 704. - 09f202c37d)
2011. jún. 14. 10:00

Mennyiségre nem ettem kevesebbet, a minőségre viszont igyekeztem nagyon odafigyelni. Tisztában voltam vele, ha visszatérek a régi szokásaimhoz ugyanúgy visszajönnek a kg-ok. Szóval hosszútávra terveztem és szép fokozatosan változtattam a szokásaimon, nem egyik napról a másikra mert az tarthatatlan szerintem. Az önsanyargatásnak semmi értelmét nem látom, attól csak az ember jókedve és humorérzéke fogy. Nagyon nehéz volt nekiállni és végig csinálni. Így utólag visszatekintve merem állítani, hogy a fejben dől el az egész. Igazán akarod vagy sem! És attól, hogy te másképp táplálkozol a családodnak nem szükséges szolidaritást vállalnia veled. Csak apró változtatások, pl te nem fehér kenyeret eszel hanem extrudáltat...hosszú távon kifizetődőbb és a jo-jo effektus is kivédhető. Ha már tudod, hogy mitől és hogyan tudsz lefogyni, az fél siker. Akkor már csak be kell tartani, de nem csak 1-2 hónapig. :)

Azt minden esetre be kell vallanom, hogy volt rá példa hogy filmnézés közben (este 11kor) füstölt-főtt császárt nasiztam az öcsémmel. :) Nekem nem megy az önsanyargatás, na. Ha éppen azt kívánja a szervezetem, biztos jó oka van rá. Persze ebből nem csináltam rendszert, évente max 2szer fordulhat elő. :)

2011. jún. 14. 09:46
Bizony teljesen igazad van! De azért ezek mellett biztosan nagyon keveset is ettél :) (ha már ilyen szép eredményed lett) És biztosan ugyanugy figyelsz még most is az étkezésre. Hát én már előre félek, hogy mikor lefogyok akkor meg szépen visszajönnek a kilók :( Mert nekem az a baj, hogy ha visszatérek az egészséges táplálkozásra akkor a megengedett ételekből nem tudok keveset enni.:(
703. Ephemerid (válaszként erre: 702. - 09f202c37d)
2011. jún. 14. 09:39
Már jó 1,5 éve, hogy lefogytam. Különösebb diétát nem csináltam...szerintem. Jobbára azt ettem amit éppen megkívántam és akkor amikor. Persze semmi cukros lötyi, semmi gyors kaja, viszont sok gyümi, tejtermék ha éppen nasizni akartam. Kenyér helyett pedig inkább Abonettett ettem. Ez mára odáig fajult, hogy kenyeret alig eszek colára és egyébre pedig már rá sem tudok nézni. Nem mondom eleinte nehéz volt, de sikerült teljesen kiiktatnom az étrendemből. Na és persze elengedhetetlen a mozgás!! :D Eleinte csak keveset, de ahogy ment le a súly úgy nőtt az akaratom és az igényem a mozgásra. Ma már nem igazán tudok megülni a seggemen nyugton. :) Lassan 2 éve tartom a súlyom. A fogyózás alatt rájöttem, hogy nagyon nem vagyunk egyformák és mindenkinek más használ. Viszont a zabos joghurtot bátran merem ajánlani mindenkinek! Jól beindítja és karbantartja a szervezet anyagcseréjét ami igenis fontos a fogyáshoz, valamint a napi folyadék bevitel. Ezenkívül még akarat, kitartás!
702. 09f202c37d (válaszként erre: 700. - Ephemerid)
2011. jún. 14. 09:30
Kedves Ephemerid! Te nagyon ügyes vagy! És pont ahogy számolgattam a 8-9 hónap alatt reális volt a fogyásod! Gratulálok! Milyen diétát csináltál? Még mindíg azt csinálod? Hát igen... sajnos az nem elég ha csak lefogyunk tartani is kell azt, az meg szinte még nehezebb mint lefogyni (vagyis én ezt nem tudom :D csak hallottam :P hihi)
2011. jún. 14. 09:27
Hát akkor rajtad nagyon kevés lehet :D ha már elég csak a torna... én nem tudom de valahogy rájöttem, hogy csak avval tudok fogyni ha kevesebbet eszem... szóval most felhagytam a tornával :$ na lehet ugy elszégyeltem magam, hogy ma ráveszem magam a tornára :P
2011. jún. 14. 09:26
Sziasztok! Sok sikert és kitartást kívánok minden fogyni vágyónak! :) Nekem is sikerült, 8-9 hónap alatt 30 kg (85ről 55re) Most 60 és 65 között mozgok és jól érzem magam. Végre megint nő vagyok. :D Igaz lemondtam pár dologról - pl cukros lötyik gyors kaja stb. - de ki merem jelenteni, hogy azóta sokkal jobban érzem magam. :)
699. Lillypop (válaszként erre: 698. - 09f202c37d)
2011. jún. 14. 09:24
Az 1 hónap jó cél:-)) Rajtam is van még pár kiló, aminek le kéne mennie, bár ahhoz már tornázni kéne...
698. 09f202c37d (válaszként erre: 697. - Lillypop)
2011. jún. 14. 09:17

Szia :) Hát igazából nem lesz semmi egy hónap múlva :D csak gondolom 1 hónap elég, hogy lefogyjak és azért tűztem ki magam elé 1 hónapot :)

Egyébként diétás italokat iszom napi 4 et (800kalória) ezek isteni finomak készen árulják különböző ízekben tegnap óta 2,3 kg-ot fogytam :)

697. Lillypop (válaszként erre: 695. - 09f202c37d)
2011. jún. 14. 09:08
Juditka, mi lesz 1 hónap múlva, amire ennyire készülsz? Szabad megkérdezni? :-)
2011. jún. 14. 09:07

jó reggelt!

úgy látszik ez a kilengés egyszerre kap el bennünket:-)))

A cseresznye nálam is működik, felfúj piszkosul!

Valamelyik nap meg beettem karalébé levest meg asszem lecsót, hát én estére olyan rosszul lettem, azt hittem a mentők visznek el. Rázott a hideg, forgott velem a világ, gondolom dolgzott a paprika az epémen... még reggel kicsit rossz volt, de elmúlt!

Ki mit főz/eszik ma? nekem semmi ötletem mára. Vagyis anyuméknál van a kertben cukkini, lehet rántok ki és salival, paradicsommal jó lesz. Arra gondoltam, hogy ha csak sárgájával csinálom a panírt, akkor jó lehet, nem?

Tegnap megcsináltam egy teljes jégsalit, vagy 4 paradicsommal, ubival salátánk egy nagy tálba, hát már alig van belőle:-) Az egész család eszi, még a gyerekek is, igaz ők majonézzel, de szeretik. Már alig várom, hogy legyen a kertben paradicsom, azt simán a tőről ették tavaly is:-) A lányom, két éves, leszüreteli zölden, és úgy akarja megenni, csodálkozik, hogy nem jó:-))

695. 09f202c37d (válaszként erre: 694. - C0275abe94)
2011. jún. 14. 09:03

Szegényke :( Szörnyű lehet! Remélem minél hamarabb meggyógyulsz!

Nálam újból beindult a fogyás na mostmár nem állok meg a kívánt eredményig :D 1 hónap múlva már csininek kell lennem :D :)

2011. jún. 14. 08:26

Sziasztok Lányok!

Juditka, örülök, hogy finom lett a kölesfasírt :)

Nos, a hétvégém teljes gasztronómiai katasztrófa volt. Összeedtem mindent addig, míg nem kaptam egy jó kis gyomorrontást :( Szóval, azon kívül, hogy most nem állok mérlegre vagy egy hétig, rá sem bírok nézni a gyümölcsön kívül semmi másra :(

2011. jún. 13. 08:28

A múlt hét kicsit dagizós volt: a szabályokat betartottam - az egy "kényszerreggeli" :-) kivételével -, csak az adagok lettek nagyobbak egy kicsikét. Sokkal.:-(

Ráadásul anyóséknál szedtünk többkilónyi cseresznyét, azt eszem délelőttönként, az meg úgy felfúj, hogy akkora a hasam, mint félidős terhesen.

De legalább tornázom. :-) Meg előszedtem az összes kínzóeszközömet: leg magicet, rázóövet, aztán meglátom, mit érnek.

A kávéadag-felezés is működni látszik: valamelyik nap reggel a szokásos teljes mennyiséget ittam és nem esett jól! :-)

Kis kilengés nem kilengés :-), folytassuk ott, ahol megakadtunk! :-D

2011. jún. 13. 07:03
Hogy vagytok mi ujság? Nem szabad feladni! Le kell fogyni :D hihi én mától megbolondulok és szigoruan diétázom 1 hónap mulva csinos akarok lenni ;)
2011. jún. 10. 19:15
Semmi baj lányok de mostmár kezdjük komolyan venni a diétát! :D már nem ehetünk ma ;) amugy én is telesen elkajlódtam, de mostmár muszáj komolyan oda figyelni :)
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook