Testépítéssel fogom kompenzálni a kis méretemet. :) (beszélgetés)
Nem szeretem. (élesben még nem próbáltam) Van egy kis gyűrű a végén amit be kell akasztani a h.rékhez, de nekem lecsúszik...
Eső után p...köpeny?
Már megbocsáss a humorért
Inkabb találd meg illő párodat, aki végre megérteti elhiteti es érezteti veled h FÉRFI vagy
A testépítés, vagy a pé...köpeny?
Szerintem az annyira nem jó ötlet.
Nagyobb tőle, viszont puha. Emellett hihetetlen látványt nyújt a megszokotthoz képest.
nem mintha szükségem le rá
de az érdekesség miatt. A hölgy nem kedvelte
Szoval inkább műtétre gyúrj
Akkor inkább marad a felhúzhatós p...szköpeny.
Ezek szerint szinte lehetetlen kompenzálni :/
Az edzőbérletet költsd inkább pszihomókusra,,rendberakja a fejed,,utána jöhet az edzés.
Másra kell gyúrnom, úgy látom. :)
A végén elmegy a kedvem az egész tervtől :D
És az a rengeteg izom? Az nem kompenzál ?:)
Teszem hozzá, létezik pénisz nagyobbítás és/szövet/ átültetés is. Itt siránkozol ahelyett hogy utánanéznél a lehetőségeknek
Miért nem műteted meg magad. Olvass utána, 1-3 cm-t ki tudnak "forditani" a hústömegtöl ami körülveszi. Amúgy meg nem minden nő 20cm-töl "áll szóba" veled. Az a bajod hogy nem találod az anyához a csavart :)
Nem olyan elszállt szálkás testépítőkre gondolok, akiknek a kisujja hegye is izomtól dagad, csak egy-két kockakezdeményre a hasamon :)
Nincs a testépítőknek semekkora sem, egy kis mogyoró a nadrágban. Talán még össze is megy a normál méret, de hogy kisebbnek látszik, az biztos.
12 cm nem is nevezhető fa..nak?:D
Határozottan jópofa, hogy "táncba tudod hívni" a "hölgyeket" újra meg újra!!!
Igazán jól szórakozhatsz!
Azért... ez egy tehetség!!!
És most, jót mosolygok rajta! 🙃🙂
De talán a kidolgozott test kompenzál valamit.
A "lényeg" meg ígyis-úgyis akkora marad, legalább szép test veszi körbe :)
Biztos, hogy jó ötlet? 😝
Minél nagyobb a tested, annál kisebbnek látszik majd a 'lényeg'... gondoltál már erre?
😉😁🤔
Az edzéssel majd "nagyobb" leszek :)
Jaj de jó, megint itt vagy egy újabb vallomással!
Régen olvastunk már rólad, Kicsike!🤣🤣
Mi vagyunk a hibásak, mert mindig válaszolgatunk a baromságaira. Én már többet nem, és csak remélni tudom hogy lassan mások is magára hagyják. Egyedül nem tud mit kezdeni.
erősítsd meg a nyelved izomzatát, azt a nők nagy része már szereti...
legyen a szlogened:
csokoládé vanília, nyal az egész família...
Remélem, ezentúl a bicepszed méretéről olvashatunk. De a másik méretről már nem! Kímélj meg minket, mert komolyan baromi elég volt.
Kérdés. Erősíti a férfi nemiszervet a sárgarépa?
---Válasz. Igen, ha jóóóóó erősen hozzá kötik.
Mi a kifogásod? :D A látvány?
Rémálmomban ne jöjjön elő! Te tiszta hülye vagy!🤣
Persze, na meg a kielégítő szex. De azt lehet 12 centivel is.
További ajánlott fórumok: