Természettudományi érdekességek, felfedezések (beszélgetés)
Halakra azért nem gondolok,mert ugyan megfontolt vagy,de nem lassú,és nem hagyod sodorni magad az árral.
Kos lehetnél,mert energiád meg van hozzá,de nem hinném,hogy hirtelen,és meggondolatlan lennél!
A nyilast egyáltalán nem ismerem! Úgy hogy akár az is lehetsz,a jó helyre jó időben leadott hsz.-aid alapján.
Vízöntő ?
Nem hiszem,mert kiszámíthatóbb vagy annál.Úgy értem stabilabb,lehet rád számítani!
Marad a bika,és a bak.Bak,akkor ha sokat számít az anyagiasság.Bika akkor,ha van türelmed is,mert egyébként olyan stabilnak látlak!
Tudod a viccet,amikor a három bika áll a hegytetőn.A kis bika, a nagy bika,meg az öreg bika.Odalent vannak a tehenek........:DDDD
Na mondj valamit!:)
Épp ezen gondolkoztam!
De nem beszéltünk annyit,hogy érdemlegesen tudnák valamit rólad.
Ikrek nem vagy,az biztos!
n az vagyok,és azt már messziről felismerem!
Mondanám,hogy oroszlán,de túl sok minden érdekel téged ahhoz,hogy nagy nyugodt magabiztos oroszlán légy!
Szűz nem vagy,mert azt messziről kiszúrom az álszentség miatt(Bocsi szüzek,nem ez a legjobb szó!)
Skorpió,és rák azért nem lehetsz,mert azoknak most nem megy,(ja,az oroszlánnak se megy!)Neked pedig most megy a szekér!:)
A mérleg kizárt!
Tőled ugyan nem áll távol az igazságérzet,de nem minden hátsó gondolat nélkül!:))
Majd folytatom!
Egynél!
egy napot tévedtem!Még a bikához tartozott,én meg ikreknek gondoltam
Én meg itt a hoxán is rájöttem magamtól ,egy két ember horoszkópjára,ami be is igazolódott!:)))
Pedig annyira nem értek hozzá!:)
Szubjektív a vizsgálódásod, semmit nem ér.
Az ilyesmit csak vakpróbával lehet hitelesen vizsgálni.
Hiszem ha látom! Végül is 1/12 az esély rá tehát úgy minden 12.-et eltalálhatod véletlenszerűen is.
Ha ennél jobb vagy, akkor esélyes vagy az egymillió dolláros James Randi díjra.
Inkább arról van szó, hogy szelektív az emlékezeted. A sikereket jegyzed, a melléfogásokat elfelejted.
A személyiség főleg két dologtól függ:
1. Milyen géneket öröklünk a szüleinktől
2. Milyen külső hatások érnek minket életünk során (neveltetés, traumák stb.)
Ahogy mondani szokták: Az alma nem esik messze a fájától.
További ajánlott fórumok:
- Arab világ, és más érdekességek...
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- A természet érdekessége.