Teremtés vagy evolúció (beszélgetés)
Szia Zizz :) Van még egyszerűbb is:
a: fórum
b: teremtés
c: vagy
d: evolúció
Idézhetnéd Einsteintől az idevágó gondolatait! Én nem tudok ilyenről.
Nem azt kérdeztem hogy mennyire gyorsult fel a technika, hanem hogy ki teremtette a számítógépet. Nem állhatott össze véletlenszerűen ugyebár. Nem véletlen kérdezem, van némi párhuzam a technika fejlődése, és az Élet evolúciója között.
Az emberi agy evolúciója valószínűleg volt már gyorsabb is a történelem során. Ma nem annak születik a legtöbb gyereke aki a legokosabb.
Az élet első formájának kialakulása, nem tartozik közvetlenül az evolúció témakörébe, azzal az abiogenezis tudománya foglalkozik.
Mi alapján állítottad fel önkényesen a génekben rejlő lehetőségek korlátait? Annyira értesz hozzá, esetleg utánaszámoltál?
Határozottan A. most és mindörökkön örökké
ámen
:)
:oDDDDDDDDD
szia Encsi :o))
Egyszerűsítés:
A: teremtés
B: evolúció
c: mindkettő
D: egyik sem
E: nem tudom
Mai válaszom: E
Einstein sem hitt az evolúcióban.
:) Sejtem mire célzol a számítógéppel.
De ha megfigyelted, akkor az utóbbi 200 évben a technika túlságosan gyors iramban fejlődött az előző évszázadokhoz képest.
Szerinted az emberi agy evolúciója felgyorsult ennyire?
:) Nem a véletlen okozta az életet a Földön. Nem tagadom, hogy van természetes fejlődés beépítve a génekbe, de vannak korlátok. Egy amőbából sosem lesz százlábú......
De, a nagy igazságok érzésbű jönnek:)
Csak aztán bizonyítani is kell, és az evolúciót még nem sikerült hitelt érdemlően bizonyítani.
Szerintem badarság az evolúció abban a formában ahogy ma tanítják.
Miért? Mit mondott Einstein?
Ha már a bonyolult számítógépnél tartunk: azt ki teremtette, és hogyan?
A tíz tiltás (parancsolat) nem is a keresztény világnak íródott.
Nekünk az szól, hogy szeressétek egymást.
Nincs más "parancsolat"
hát én amiket már műveltem bele pirulna az isten is
szóval szerintem nincsen se kegyelem se irgalom részemre
Aki nem hisz a Teremtő létezésében az gondoljon csak bele abba, hogy vajon egy szervetlen trutyiból sok milliárd év alatt. . ide juthattunk-e? Itt ülünk egy bonyolult számítógép előtt, és beszélünk zöldségeket arról, hogy egy darab kőből kifejlődtünk. . . . Nahát ilyen nevetséges dolgot csak ember találhat ki:)
Sosem fejlődik ki egy nagy kotyvaszból egysejtű amőba, és amőbából se lesz hal. . .
Aki ezt beveszi, az egy idióta:)
Hamarabb hiszek Einsteinnek, mint ezer evolucionista okoskának:)
na eszerint én az ördögé leszek a 10 parancsolat szerint ááá
na mindegy inkább nem hiszek benne mert akkor retteghetek egész további életem ben ,hogy az ördögé leszek