Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Tepsiben sült zöldséges krumpli recept

Tepsiben sült zöldséges krumpli recept

A Tepsiben sült zöldséges krumpli hozzávalói:
1 kg krumpli (főtt)
25 dkg brokkoli (fagyasztott)
25 dkg karfiol (fagyasztott)
10 dkg kukorica (fagyasztott)
15 dkg zöldségkeverék (fagyasztott)
3 dl paradicsomszósz
olaj
ételízesítő
őrölt fekete bors


A Tepsiben sült zöldséges krumpli elkészítési módja:
A héjában főtt krumplit megpucoljuk, és karikákra vágjuk. Egy tepsit enyhén kiolajozzuk, az aljára teszünk egy sor krumplikarikát. Rátesszük a brokkoli és karfiol rózsákat, megszórjuk a kukoricával és a zöldségkeverékkel. Meghintjük ételízesítővel, és a paradicsomszósz felét ráöntjük. Betakarjuk egy sor karikára vágott krumplival és leöntjük a szósz maradékával. Megborsozzuk és forró sütőben 25 perc alatt megsütjük, majd még 5 percet grillezzük. Friss salátával tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A tepsiben sült zöldséges krumpli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook