Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tepsiben sült hús körettel recept

Tepsiben sült hús körettel recept

Elkészítési idő 120 perc

A Tepsiben sült hús körettel hozzávalói:
80 dkg burgonya
1 db vöröshagyma
40 dkg sertéshús
mustár
20 dkg sajt
tejföl
olaj

őrölt fekete bors.


A Tepsiben sült hús körettel elkészítési módja:
A húst megkenjük mustárral, tepsibe tesszük, ráhalmozzuk a vöröshagymát és a burgonyát, megkenjük tejföllel, majd megsütjük. Elkészítésekor megmossuk a húst, felszeleteljük hosszú, vékony csíkokra és fűszerezzük. Egy sütőformát kikenünk olajjal, majd belerakjuk a felszeletelt húst szorosan egymás mellé és lekenjük mustárral. A vöröshagymát megtisztítjuk majd felszeleteljük és a húsra szórjuk.A burgonyát a sütőformába rakjuk szorosan egymás mellé és megsózzuk. Megszórjuk reszelt sajttal, majd lekenjük a tejföllel, így a sajt nem ég meg sütés közben. Előmelegített 190 fokos sütőbe toljuk és sütjük 1 órán át. Ha elkészült megszórjuk friss, apróra vágott petrezselyemzölddel és tálaljuk


Kategória: Húsételek receptjei


A tepsiben sült hús körettel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook