Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tepsiben sült boros-zöldséges burgonya recept

Tepsiben sült boros-zöldséges burgonya recept

A Tepsiben sült boros-zöldséges burgonya hozzávalói:
burgonya
hagyma
gomba
fokhagyma
cukkini
paprika
paradicsom, só , bors
kevés fehérbor
kevés vaj


A Tepsiben sült boros-zöldséges burgonya elkészítési módja:
A zöldségeket nagyjából egyforma nagy cikkekre szeljük. Sózzuk, borsozzuk, beledobáljuk a kivajazott tepsibe, ráöntjük a fehérbort, lefedjük, és sütőben addig pároljuk, míg a krumpli majdnem teljesen elkészül. Ekkor levesszük róla a fóliát, és megpirítjuk a tetejét.

Lehet tenni alá bacont, esetleg előre sütött húst, mert az is nagyon finom, és egykalap alatt elkészül az ebéd!Aki szereti a tejfölt, nyugodtan meglocsolhatja, vagy sajtot reszelhet rá. Nagyon finom!


Kategória: Egytálételek receptjei


A tepsiben sült boros-zöldséges burgonya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook