Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tepsiben párolt és sült omlós-ropogós kacsacomb recept

Tepsiben párolt és sült omlós-ropogós kacsacomb recept


Elkészítési idő 70 perc

A Tepsiben párolt és sült omlós-ropogós kacsacomb hozzávalói:
Négy személyre:

4 szép nagydarab kacsacomb (ahány fő ül az asztalhoz, annyi kacsacombot szoktam megsütni , de lehet még pluszban pár darabot, a család étvágyától függően.)

fokhagymakrém

bors
majoránna
vaj


Tepsiben párolt és sült omlós-ropogós kacsacomb

A Tepsiben párolt és sült omlós-ropogós kacsacomb elkészítési módja:
A megtisztított kacsacombok tetejét bekockázom, beirdalom. A combokat besózom, ízlés szerint megkenem fokhagyma krémmel, borsozom. Kicsit állni hagyom. Egy kivajazott tepsibe helyezem a combokat bőrével lefelé. 1 dl vizet öntök alá. 220 fokra felmelegített sütőben fólia alatt párolva sütöm 45 percig. A saját zsírjában fog megsülni, más zsiradékot nem teszek alá. A fóliát leveszem, és pirítom még 15 percet.

Zöldségkörettel és / vagy krumplipürével tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A tepsiben párolt és sült omlós-ropogós kacsacomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook