Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tényleg nem fontos? fórum

Tényleg nem fontos? (beszélgetés)

1 2
2009. dec. 13. 15:28
Én azt gondolom, hogy nagyon fontos az esküvő. A vőlegényem szintúgy. Most gyűjtjük rá a pénzt...
3. Angyalbaba (válaszként erre: 1. - Reni79)
2009. dec. 13. 15:25

Szia!

Sztem ez lehet hogy azért van mert a párod így lett nevelve mármint hogy ezt látta maga körül, és szetem nagyon szubjektív hogy ki mit gondol erről! De biztos tudsz olyan érveket mondani neki amivel meg tudod győzni hogy neked fontos! De ezt neked kell érezni hogy egy papír tényleg változtat e a közös életeteken! Sztem!

2009. dec. 13. 15:25
mi 4,5éve vagyunk együtt,és már kb 3éve téma a dolog, jövőre nyáron befejezem végre ezt a sulit és akkor nyárra tervezünk. Mind a ketten vágyunk esküvőre,és hivatalosan is össze akarunk tartozni. Nem a papír számít,de mégis jó érzés szerintem ezért mégiscsak számít. :D
2009. dec. 13. 15:23

Ti mit gondoltok erről?

Tegnap este beszélgettem a párommal.4 éve vagyunk együtt(együtt élünk) és gondoltam most már felhozom a témát!

megkérdeztem tőle hogy gondolt -e már az esküvőre?

Erre ő azt mondta hogy ő ezt nem tartja fontosnak.Hogy mi változik egy papirtól?

Tudni kell róla hogy a szülei sincsenek összeházasodva.És a báttyja és a barátnője sem.Pedig most várják az első gyermeküket.12 éve vannak együtt.

Szerintetek hogy van ez?Én tulajdonitok csak olyan nagy jelentősséget ennek?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook