Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tényleg ilyen nehéz kimondani? fórum

Tényleg ilyen nehéz kimondani? (beszélgetős fórum)


1 2
51. Kri11
2015. máj. 23. 15:02
Kössz lányok, átgondolom és ha van fejlemény jelzem.
2015. máj. 22. 21:01

Te?:)


Oké, egyetértek:)

49. vacsa (válaszként erre: 48. - 31bc25d879)
2015. máj. 22. 20:49
Ja, írta valaki :)
2015. máj. 22. 20:12

Nem teljesen értek veletek egyet. (ami nem baj):) Igenis a nő azért NŐ mert érzelmileg szenzitívebb és a nőiességét nagy részben úgy éli meg ha udvarolnak, bókolnak neki. Nyilvánvaló így tud kiteljesedni a nőies nő. Igy tud boldogabb, sugárzó és vonzó lenni.


Irta valaki, hogy csupán csak nem illetek össze. Ő erre az udvarlásra nem vevő éppenpont leszarja még azt is, hogy legalább néha eljátsza, hogy bókol. Pedig tudja, hogy neked fontos és szükséged van rá. Erre megcselekszi az ellenkezőjét mely szerint tahónak tahó.


Pedig Te is megfőzöd neki a kedvenc kajáját, holott lehet, hogy te mást ennél vagy más filmet néznél meg, máshová mennél kirándulni.


Hát nem tudom...tőlem ez idegen és őszintén örülök, hogy nem ismerem az érzést.

47. kriszta773 (válaszként erre: 45. - Kri11)
2015. máj. 22. 19:37

nem értelek. együtt vagy egy pasival, de nem érzed, hogy szeret vagy tetszel neki. mert vannak ilyenek, akik nem mondják, és a párjuk tisztában van azzal, hogy ő nem az a bókolgatós meg szeretlekezős fajta, de attól még nem kérdőjelezik meg az egész kapcsolatot vagy a saját nőiességüket, szerepüket a pasi oldalán


hogy tudod ezt elérni, hogy mondja? úgy, hogy elmondod neki, számodra ez sokat jelentene, ha olykor szavakkal is mondaná. ha nem teszi, akkor meg mit erőlködsz?

46. gribedli*** (válaszként erre: 45. - Kri11)
2015. máj. 22. 18:53
Ez komoly? Pasi, aki csak sötétben akar szexelni? Nagyon gáz...Hát ilyenkor a legjobb nő a világon is azt hinné, hogy azért akarja így a pasi, hogy ne lássa, vagyis mert nem tetszik neki.
45. Kri11
2015. máj. 22. 17:15

Hát nem kezdtem én sem agresszívan, ez az egyik, a másik pedig, hogy én vagyok az, aki világosban szeretné, mert ha legalább látnám a reakciót az is segíthetne.


Amúgy ha képes lennék vakon elfogadni, hogy szeret mindenféle visszajelzés igénye nélkül akkor nem lenne baj. Csak sajnos ilyen vak bizalomra nem tudom, hogy képes leszek e valaha.


A megoldással tisztában vagyok, csak a kivitelezéssel akad némi probléma..

2015. máj. 22. 09:47

Nagyon sok oka lehet, hogy valaki nem dicséri a barátnőjét és a jobb esetekben:


1.nagyon szép a csaj és a pasi banális dolognak tartja állandóan megdicsérni, hiszen a csaj "biztos tudja magáról" és a pasi uncsinak érezné az ilyen nyalizást

2. Nem tud bánni a szavakkal, nem szereti kimutatni az érzelmeit (a bunkózásra az ilyeneket mégis hamarabb rá lehet venni:D)


Ahogy többen is írták, ha a nő egyszer kétszer elmondja, hogy neki ez fontos, a pasi megerőltetheti magát és kényszer nélkül is törekedni fog. Nem tartom kényszerítésnek, ha finoman vezeti erre rá egy nő.


De ha ő is csak az agresszívabb formáját mutatja a komunikációnak, nem csodálom, hogy a pasi csakazértse...


Nem tartalak hibásnak azért, mert igényled a bókokat, csak ha te ettől teszed függővé a testedről alkotott képet, az elég gáz, ha emiatt úgy gondolod, hogy csak sötétben tudsz szeretkezni, az is.


Legyen reális testképed! Szépnek tartod magad? Az általad jónak tartott szépségkanonok szerint te szép vagy? Ha igen, akkor hidd el, attól, hogy nem ismétlik neked gyakran, te nem leszel csúnyább, stb., te ugyanaz vagy. Sőt, ha TE csúnyának tartod magad, a te szépségkanonjaid alapján, akkor ha ismétlik az ellenkezőjét, akkor szebb leszel?? Nem hiszem, akkor is ugyanaz a nő vagy. Akkor meg?


A bókok jól esnek, ennyi. De ettől még nem változunk, nem leszünk szebbek. Persze, én is úgy gondolom, hogy ez minden nőnek kijár, és mindig megköszönöm, de ne ettől tedd függővé, hogy világosság, vagy sötétség mellett szexelsz, azt meg végképp nem, hogy akkor aznap bunkó leszel, ha nem volt meg a napi adagod.


Ha önértékelési problémáid vannak, az nem a partneredtől függ, legalábbis írtad hogy már előző kapcsolatodban is ez volt. Találhatsz bókolósabb pasikat is simán, ne azt akard rávenni és megváltoztatni, aki nem ilyen, hanem keress egy olyat, aki eleve így van összerakva! Ha még a barátaival sem jössz ki, nem jó kezdet sajnos...

2015. máj. 22. 09:12
a pasik nem tudjak az erzelmeiket ugy kifejezni,mint mi nok,de igazat adok neked abban,hogy lebunkozni sok pasi nagyon jol tud.
42. Kri11
2015. máj. 22. 07:22
Nem értek egyet, mert minden mást elfogadok erőfeszítés nélkül. Csak annyit kérek, hogy próbálja meg mondani néha, ha tetszek neki vagy hogy fontos vagyok. Ez szerintem nem megváltoztatási próbálkozás, ez kis erőfeszítés, egy szívesség a másik megnyugtatására.
41. Csipkerózsika (válaszként erre: 39. - Kri11)
2015. máj. 22. 00:21
Nem az a baj, hogy nem szeret, hanem, hogy nem illetek össze. Amit itt leírtál, az mintapéldája annak, hogy törekszik egy nő olyan férfit faragni valakiből, amilyet ő szeretne. Nem fogod tudni megváltoztatni, erről ne is álmodj. Eleve vesztes vállalkozás. Vagy elfogadod így, vagy tipli. Nincs olyan, hogy "elérem", hogy másmilyen legyen, ha egyszer ilyen és kész.
40. kriszta773 (válaszként erre: 39. - Kri11)
2015. máj. 21. 20:12

biztos vagy abban, hogy tényleg szereted, és nemcsak a ragaszkodás és az egyedüllét kényelmetlensége miatt vagy vele? gondolom, hogy nem utálod és szereted bizonyos mértékig, ha vele vagy, de ha egy pasi nem bánik jól veled, nem mutatja ki, hogy szeret és elég dögunalomnak hangzik a vele töltött idő, akkor valóban ő az, akivel együtt akarnál élni sokáig?


ha ennyire nem akarja mondani, hogy szeret, sem bókolni, sem gyakrabban szexelni, az szerintem almás, mert idővel egyre rosszabb lesz. az nem ok, hogy de a gyerek szereti. a gyerek mást is megszerethet, és a gyerek könnyen elfelejti, ha nem tartós

39. Kri11
2015. máj. 21. 19:46

Örülök, hogy elégedett vagy és látok másokat is akiknek összejött a választás. Van még remény értem :D

Váltani nem szeretnék, csak elérni amit akarok és nyilvánvalóan nem jól csinálom, de akkor hogyan?

Sokáig igyekeztem nem hisztizni nem reklamálni és a kedvenceit főzni, bújni és nem változott semmi. Ott kezdődik a baj, hogy támadásként fogja fel még a kérést is és én tanácstalan vagyok.

Lehet, hogy váltani kéne, de én szeretem és a gyerek is szereti. Innentől inkább valami megoldást szeretnék találni, de ettől a legutóbbi módszeremmel ezt eléggé megbonyolítottam magamnak arról nem is beszélve, hogy mi van ha tényleg igazatok van és nem szeret.. az rossz lenne, de legalább ha biztosan tudhatnám.

2015. máj. 21. 19:32

Szerintem ezt olyan marha nagyon nem igazán lehet letisztázni, Kierőltetni izomból és erőből nem igazán elegáns. Sem neked sem neki, ugyanis nem lesz őszinte és ez neked sértő és megalázó, ő meg hazudik. Kell ez neked? Ugye, hogy nem.


Én nem kínlódnék vele, az én férjem a mai napig dicsér, udvarol, bókol, szépeket mond, virágokat hoz. 25 éve ismerjük egymást....ilyen is van:)

37. Kri11
2015. máj. 21. 19:23
Jah, rá utaltam. Lehet, hogy igazad van, pont ezt próbálom letisztázni.
2015. máj. 21. 19:18

Én is úgy gondoltam, de hirtelen megtévesztett ez a "nagy fiú" vagyok. Én is szoktam használni csak "már nagy lány vagyok" változatban:)


Egyébként meg a kérdésedre válaszolva, szerintem nem szeret, ha szeretne mondaná, dicsérne és neki is jól esne ha kinyilváníthatná, hiszen így gondolja, számodra meg fontos, hát miért ne tenné ha ezzel örömet okozna vele.


Bunkózni persze van agya, arra nem szófukar.

35. unom (válaszként erre: 32. - Kri11)
2015. máj. 21. 19:16

Nehéz elhinni, hogy egy eset miatt utál mindenki.

Én sem vagyok túl kedves, de ilyet nem tapasztaltam.

Saját barátaid miért nincsenek?

34. Kri11
2015. máj. 21. 19:14
Nő.
33. 31bc25d879 (válaszként erre: 30. - Kri11)
2015. máj. 21. 19:11
Te most akkor pasi vagy?
32. Kri11
2015. máj. 21. 19:04
Nem fogom azt mondani valamire, hogy zseniális, ha egy baromság. Konkrétan az egyik haverjának volt egy bugyuta megvalósíthatatlan "zseniális" ötlete, én pedig megemlítettem néhány reális buktatót. Mi, ahonnan én jövök, így szoktunk valamit megbeszélni, őszintén. Azóta utálnak és szívják a vérét, hogy velem van.
31. unom (válaszként erre: 30. - Kri11)
2015. máj. 21. 19:04
Félti a fene, véleményt mondtam.
30. Kri11
2015. máj. 21. 19:02
Nem vagyok köcsög, és már nagy fiú, nem kell félteni.
29. unom (válaszként erre: 28. - Kri11)
2015. máj. 21. 18:53
A nyalizás és a köcsögség közt vannak átmenetek. Kezdem megérteni a pasidat, az ő érdekében hagyd ott.
28. Kri11 (válaszként erre: 27. - Kriszta773)
2015. máj. 21. 18:50
:D Mert nem vagyok egy nyalizós fajta és nem is leszek.
27. kriszta773 (válaszként erre: 26. - Kri11)
2015. máj. 21. 18:41

elég durva ez, ha a barátai szerint is bunkó vagy, nem nagyon passzolhattok :)

milyen kapcsolat az, amiben te nem akarsz kezdeményezni, és azt hiszed, mert sötétben szexeltek, biztos azért, mert látni se akar? nem csináltok együtt semmit, és nincsenek barátaid. lehet, hogy a pasival vannak gondok, de szerintem veled is :) talán mindkettőtöknek jobb lenne, ha megtalálnátok a hozzátok valót

26. Kri11
2015. máj. 21. 17:58

Azzal, hogy mindenbe belekötök. Nem volt így, sőt eleinte kaptam tőle kedves smst, de kb addig amíg ideköltöztünk.

A szex jó, de lehetne több is, de én nem nagyon kezdeményezek mert természetesen ide tudom kapcsolni a téma egyik problémáját, hogy nem dícsér meg, ráadásul sötétben szoktuk ami csak ront a helyzeten, mert így be tudom magamnak magyarázni, h látni sem akar stb.

Szórakozni nem szoktunk, max elmegy az egyik haverjával (havonta), vagy ők jönnek ide, de nem gyakran mert én szerintük is bunkó vagyok. Én kb évente járok az testvéremmel, neki nincs gondja az egyszerű őszinteségemmel. Barátaim már nincsenek mert sokáig voltam távol és nem bírom így tovább, ezért írtam ide, hogy valakivel tudjak beszélni erről.

25. kriszta773 (válaszként erre: 24. - Vacsa)
2015. máj. 21. 15:35
persze, hogy léteznek, de ki akar egy ilyennel együtt élni? :) vannak olyanok, akik nem képtelenek kimondani, csak ritkán teszik, mutatják, de az is gond, ha a másik teljesen más természet
24. vacsa (válaszként erre: 22. - Kriszta773)
2015. máj. 21. 15:29
Persze, érzelmi csökevények. De léteznek.
2015. máj. 21. 15:19

Milyen bunkózásra gondolsz? És mivel váltottad ki? Mióta vagytok együtt? Mindig így volt ez?


Szerintem vizsgáld meg a kapcsolatotokat. Milyen a szexuális életetek? Mennyire tudtok jól szórakozni egymással, mennyi közös pontotok van? Ha szavakban nem is, de mivel mással kedveskedik neked, ha kedveskedik? Ott van melletted, amikor szükséges van rá?

Az meglehet, hogy nem közös a "szeretet-nyelv", de szerintem tanulható. Ha valóban szeret, és fontos vagy neki, akkor szerintem le lehet ülni beszélgetni erről, és a Te kedvedért néha kimondhatja ezeket a dolgokat.

22. kriszta773 (válaszként erre: 21. - Vacsa)
2015. máj. 21. 15:06
a vannak ilyen emberek, akiknek ez egyszerűen nem megy, azok az érzelmi csökevények. pont azért, mert ennyire nincsenek tekintettel a másikra. nem arról van szó, hogy egy visszafogottabb emberke elkezdjen hirtelen nyálzani és csöpögni, de aki ennyire nem venne erőt magán, hogy a másikért tegyen, az olyan is. vagy egyszerűen nincs meg a szerelem, másnak mondta már, és ezért nem akarja mondani, mert magában így rendezi le, hogy az nem fair. ilyet is ismerek
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook