Tényleg a környezetre nem károsak, az üzletekben pénzért vásárolt műanyagnak látszó zacskók? (beszélgetés)
Lehet, hogy az előállítása is olyan, mint az elektromos autóé. Hogy akkor árt a környezetnek.
Csak jól hangzik. Amúgy nekem volt "fánkos zacskóm", már ragadt a belseje, de mindig megnézték, igaz-e, hogy nem új, nem is járok már a Tescoba.
Nem tudom.
De én viszek zacskót. Minden kocsimba és minden táskámba raktam. Biztos nem adok ki 10-15 Ft-ot egy szaros zacskóért. K anyjukat.
Másabb a tapintása.
Zöldes minta/írással van ellátva.
Álltalában oda írják,hogy lebomló zacskó.
Hallottam vannak az elporladó zacskók és a biológiailag lebomló zacskók. Az elporladó zacskók nem feltétlenül bomlanak le teljesen, hanem apró darabokra bomlanak, amelyek mikroműanyagokra töredeznek.
Honnét lehet azt tudni melyik fajtáért adtam ki a pénzt?
Megjegyzem utálom őket, van amikor már ahogy teszem bele a terméket, már "szétbomlik".
Ha valaki felhorkanna, hogy vigyek magammal zacskót, bevallom már többet is vásároltam, de vagy kocsiban hagyom, vagy másik táskát viszek, vagy.......
További ajánlott fórumok:
- Takarítsunk környezetbarát módon!
- Mosható pelenka, avagy egy környezettudatos döntés
- Van rosszakaród a környezetedben?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Tetoválás háton! Ha van akkor mi és mit szólt a környezeted?