Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tenger gyümölcsei sajtszószban recept

Tenger gyümölcsei sajtszószban recept

Elkészítési idő 20 perc

A Tenger gyümölcsei sajtszószban hozzávalói:
20 dkg rák
20 dkg kagyló
20 dkg lazac
(izlés szerint lehet a mennyiségeket változtatni)
2 tasak knorr sajtszósz
8 dkg margarin
5 dl tej
1 csomag spagetti
kevés olaj


A Tenger gyümölcsei sajtszószban elkészítési módja:
4 dkg margarinon és az olajon megpirítom a rákot, kagylót, lazacot. Ráöntöm az elkészített sajtszószt és már tálalom is a kifőtt spagettival. Gyorsan elkészül és nagyon finom! :-)


Kategória: Halas ételek receptjei


A tenger gyümölcsei sajtszószban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook