Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » TÉNÉ-vel ismerkedem fórum

TÉNÉ-vel ismerkedem (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - 1021440b02)
aug. 20. 18:14
Köszönöm. Neked is jó egészséget kívánok!
8. 1021440b02 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 17:56
Én is a "szakértőkre" hallgattam. 😄 Sok sikert, hátha beválik!
aug. 20. 17:54

Miből szeretnél ezzel kigyógyulni?

A csikung már nem segít? Trambulin?

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - 1021440b02)
aug. 20. 17:52
Szívesen olvasom azok véleményét is akik kísérleteznek vele, de akikre hallgatok, azok a téma szakértői mint pl. Dr. Andrási Nóra.
5. 1021440b02 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 17:47
Kb. egy évig kísérleteztem vele. Egyenes út a vashiányhoz.
aug. 20. 17:46
Növényi joghurt, tejföl, sajt készítéshez tervezek venni egy fermentáló készüléket. Amíg várok az akcióra, addig olvasgatom mit hogyan lehet vele készíteni. Nagyon tetszik.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Timycat)
aug. 20. 17:25

A hozzáállás. Az számít rengeteget.

Régen olvasgatok, és játszadozok a gondolattal én is. Szintén hallottam, olvastam mesésé gyógyulásokról. Az íre a pontot egy ma olvasott cikk tette fel, amiben egy nőt mutatnak be aki gyógyszerek nélkül csupán ezzel az étrenddel gyógyította ki magát a szívbetegségéből. Minek előtte orvosa azt mondta, gyógyszerit egy életen át kell majd szednie.

Szülinapomra kaptam egy növényi tej készítőt. Azóta rendszeresen készítek növényi italokat, és isteni krémleveseket. Hihetetlen, de sokkal ízletesebb a leves mintha turmixolva volna. Ennek kapcsán botlottam bele egy hölgybe, aki TÉNÉ szerint étkezik családostúl. Van blogja, sok egyszerű receptje, és már 3 vagy 4 könyve is megjelent ennek kapcsán.

A húsról nekem könnyű lemondani, így is ritkán eszem. A tejtermékeket nagyon szeretem, de elég erős a motivációm ahhoz hogy elhagyjam a tojással együtt.

aug. 20. 17:14

Csupa jót hallottam róla!

Kell hozzá dietetikusi segítség vagyis én igénybe vennék. De én nem tudnám csinálni, még nem vagyok elég nyavalyás ahhoz, hogy lemondjak a húsról, pláne nem a tojásról és tejtermékekről.

De van előttem pozitív példa, egy ismerős csaj vágott bele, nem jött nekik a gyerek, hormon és ebből erdően súlygondjai is voltak. Átállt teljes növényire, orvos végzettsége van, tehát tudományosan. Minden rendeződött gyógyszerek nélkül, bírja a fizikai munkát is és lassan 1 évesek a spontán ikrei. Persze fiatal is még, biztos ez is rengeteget számít.

aug. 20. 17:14
A vallomás: "TÉNÉ-vel ismerkedem."
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook