TÉNÉ-vel ismerkedem (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Miből szeretnél ezzel kigyógyulni?
A csikung már nem segít? Trambulin?
A hozzáállás. Az számít rengeteget.
Régen olvasgatok, és játszadozok a gondolattal én is. Szintén hallottam, olvastam mesésé gyógyulásokról. Az íre a pontot egy ma olvasott cikk tette fel, amiben egy nőt mutatnak be aki gyógyszerek nélkül csupán ezzel az étrenddel gyógyította ki magát a szívbetegségéből. Minek előtte orvosa azt mondta, gyógyszerit egy életen át kell majd szednie.
Szülinapomra kaptam egy növényi tej készítőt. Azóta rendszeresen készítek növényi italokat, és isteni krémleveseket. Hihetetlen, de sokkal ízletesebb a leves mintha turmixolva volna. Ennek kapcsán botlottam bele egy hölgybe, aki TÉNÉ szerint étkezik családostúl. Van blogja, sok egyszerű receptje, és már 3 vagy 4 könyve is megjelent ennek kapcsán.
A húsról nekem könnyű lemondani, így is ritkán eszem. A tejtermékeket nagyon szeretem, de elég erős a motivációm ahhoz hogy elhagyjam a tojással együtt.
Csupa jót hallottam róla!
Kell hozzá dietetikusi segítség vagyis én igénybe vennék. De én nem tudnám csinálni, még nem vagyok elég nyavalyás ahhoz, hogy lemondjak a húsról, pláne nem a tojásról és tejtermékekről.
De van előttem pozitív példa, egy ismerős csaj vágott bele, nem jött nekik a gyerek, hormon és ebből erdően súlygondjai is voltak. Átállt teljes növényire, orvos végzettsége van, tehát tudományosan. Minden rendeződött gyógyszerek nélkül, bírja a fizikai munkát is és lassan 1 évesek a spontán ikrei. Persze fiatal is még, biztos ez is rengeteget számít.