Temun rendeltem, visszaküldeném, de nem tudom a kódos zacskókba tenni, mert összekeveredett. Így visszaveszik? (tudásbázis)
6. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Boróka1)
tegnapelőtt 10:09
Visszatérítik az árát, szerintem így is. Gondolom nem figyelted a méretezést, így történhetett ez a kellemetlenség.
5. Ancsika4
júl. 6. 19:25
Amennyiben első vásárló vagy,ha megírod,hogy nem felel meg a felső,amiből többet is rendeltél,vissza utalják annak az árát,és nem kell vissza küldened!Gondolom 127 ezerért nem csak felsőt rendeltél!??Ja,nem csak első vásárlóknak utalják vissza!
4. spann (válaszként erre: 1. - Boróka1)
júl. 6. 18:17
Tedd bele mindet a temus zacskóba, mellé a kódos zacskókat, majd ők szétválogatják kód szerint.
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Boróka1)
júl. 6. 18:17
A zacskókon van cimke, ugye? Egyeztesd a vásárlói listáddal. Így talán mindegyik a megfelelőbe kerül majd.
Szerintem első körben a megfelelő méretet ajánlják majd fel (ahogyan minden más kereskedés).
Javaslom, ha a méretekben bizonytalan vagy, először csak 1-2 darabot rendelj.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Boróka1)
júl. 6. 18:09
De miért kellett ilyen eszetlenül szétbontani a csomagot?
Pakolj össze mindent szépen, és küldd vissza. Szerintem nem lesz gond.
1. Boróka1
júl. 6. 18:04
Először rendeltem Temun. Rengeteg felsőt főleg magamnak, 127 ezer forint értékben. Sajnos nekem hatalmasak az s-es méretek, és sok felsőnek teljesen más a színe mint a fotókon. Szeretném visszaküldeni, de azt olvasom, hogy az eredeti kódos zacskóba kell. A zacskók mind megvannak, de nem tudom melyik melyikbe való. Így most nem fogják nekem visszatéríteni a ruhák árát?
További ajánlott fórumok:
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Tesz-Veszen lelt árut rendeltem hosszas egyeztetés után, előre ki is fizettem. Azóta sem e-mail, sem áru. Ennek egy hete. Mi tegyek?
- Mi van akkor ha rendeltem valamit az interetről utánvéttel, de nem veszem át?
- Zuhanykabint rendeltem, de a tálcát nem kaptam meg hozzá, pedig kellett volna. Hová fordulhatok?
- Mi van, ha én átvettem ugyan a bírósági idézésemet a válásról de megsemisült, a férjem nem vette át, mert dolgozott és visszaküldték?
- Mi lehet az oka, hogy csak az én cipőmet lopták el? Ugyanolyat rendeltem és szintén eltűnt.