Teljesen egyedül elszigetelve egy másik országban. Depresszió. Nem tudom, hogy mi segítene (beszélgetés)
Ne szégyelld,már ez is haladás, hogy leírtad itt.
Ha szégyelled, nem tudsz lépni, nem tudnak segíteni, nincs mit szégyellj. Vedd fel a pókerarcot és cselekedj, amíg nem késő.
Mint írta, a kislánya, CSAK francia állampolgár, tehát,gyermekrablást követne el a törvényeik szerint.
Nem a gyerekek előtt bántalmaz, fojtogat, vagy éppen szóval bántalmaz?
Ha igen, akkor Őket is bántja, egyébként is a gyerekeknek annyira jók az antennáik, hogy biztosan érzik valami nem stimmel. Tehát hosszútávon tönkreteszi az ő kis életüket is. (
Szerencsére igen :) Nem mindenki elmebeteg.
A franciák felsőbbrendűnek képzelik magukat, nem biztos, hogy egy magyar nőnek ítélnék a gyerekeket, akinek egy vasa sincs. :S
Létezik, de ez neked nem segít. Egyre mélyebbre ásod magad ebben a gödörben. Igaza van a csajoknak, lépni kell, menni kell, tenni kell.
Lehet hogy te úgy érzed hogy javul. Gondolom kitanultad a technikáját hogy mivel érd el hogy ne legyen mérges rád :(( De ha egyszer berágatod, akkor elvágja a torkod, vagy simán megfojt. Ha szerencsések a gyerkőcök, akkor nem előttük. Ne a gyerekeidért akart fenntartani ezt a kapcsolatot, hanem a gyerekeidért akard felszámolni. Milyen emberekké válnak ebben a környezetben??
Amikor bánt, amikor fenyegetőzik észrevétlenül vedd fel a hanganyagot és küld el szüleidnek, vagy olyan barátnak, aki ezt megőrzi egy lehetséges tárgyaláson fel lehessen mutatni, hogy elmebeteg.
Interneten keresztül is felveheted a kapcsolatot a konzulátussal, talán tudnának jogilag is segíteni.
Atyaisten! Akkor mit tudsz rajta szeretni?Az elején írtad,csak ne szeretnéd annyira.
Mekkora lakásotok van, hogy egész nap takarítani kell?
Ez jó, hogy legalább az interneten veszed fel a kapcsolatot az emberekkel.
Arra ügyelj, nehogy rájöjjön, hogy írsz róla. Töröld a naplódat, titkosítsd a gépedet.
Atya ég...mi kell még h lépj????
Nem biztos, hogy Franciaországban születtek, azt írja nm régen mentek (költöztek) át Angliából.
A postaláda kulcsa nem veszett még el?
Mármint a pasi ezért örül h nem beszél nyelvet anyuka. Nehéz. De meg kell próbálni ebből kimászni.
Ez csak egy emberszabású.
Azért nem engedi h barátkozzon nehogy kitudódjanak ezek a dolgok. Azért jó neki hogy nem beszél nyelvet. :(
Miért a franciák mitől lennének különlegesebbek, mint a föld többi hímneműje?
Itthon is tanár feldarabolta a feleségét, az orvos lesavazta a volt szeretőjét, régebbi orvos szomszédom, puskával kergette a feleségét az utcán.
Úristen, én nem értem, hogy mire vársz még, miért hagyod ezt? Emberi jogok megsértése. Mi az, hogy kizavar vécézni??? Te jó ég!
Próbáld megérteni, hogy ez nem mehet hosszútávon. Hallgass Szofira, Gribedlire,olvasd Justizmordot. Őrület amit írsz! Nem wc-zhetsz, fürödhetsz..előbb vagy utóbb a gyerekeid veszítenek el téged.
Ha házasok, vagy együtt vannak, szerintem akkor is kell valami papír, de ha nincsenek együtt, akkor meg pláne! Mi külön külön soha nem utaztattuk a gyerekeket de amikor a nagyszülők elviszik nyaralni, akkor is kellett egy papír eu-n belül és ismerek olyan párt, ahol az anya amiatt nem vihette el a gyerekeit vagy 2-3 évig, mert frissen mentek szét és az apuka nem hagyta, ráadásul nem voltak házasok, ebben az esetben is kell az engedély. Sajna ez így van. Természetesen a barátnőd ha elviszi a gyereket, nincs 1 órán belül feljelentés, ha ugyanezt a fórumindító tenné, azonnal lenne és ezzel akkor tényleg maga ellen korbácsolná a kedélyeket.
Mert csak az arabok állatok? Ismersz egyáltalán személyesen arab férjjel házaspárt? Én olyan közegben (is), mozgok ahol látok. Többségük szereti a feleségét és a gyermekeit. Tudom egy is sok, de egyről tudok, aki verte a feleségét itthon és egyről, aki nem bántotta, de nem akarta, hogy férfi orvosnál szüljön a felesége a muszlim országban és majdnem belehalt a nő a szülésbe.
előbb csinálj egy új email fiókot.
Ha végeztél töröld az előzményeket, ennyi.
Jo. Megprobalok osszehozni egy tervet. Irok egy ugyvednek ma este. Hogyan oldjam meg a gyerkocoket jogilag meg a hazat. Nezek kiado lakasokat/ szobakat olcson. Meg melot. Legyszi, Imadkozzatok, hogy nem ellenoriz le!
De akkor mit irjunk, az az állat?
Na jó. Most már tényleg azt mondom hogy húzz el onnan ahogy tudaz. Ne higyj el semmi zsarolós dumát csak menj. Költözz el. Kérj segítséget mondd h bántalmaznak. Kell h adjanak tolmácsot. Így nem lehet élni!!!! Biztos vagyok benne h segítenek. Kit érdekel h bankban dolgozik?
nem minden férfi csinálja, csak az elmebeteg idióták. mint a te párod.
Hagyjátok már ezt a "párod" kifejezést!
Nem kell a másik szülő beleegyezése, ha a közös kiskorú gyerekekkel elhagyná az országot? Nálunk nem így van?
További ajánlott fórumok: