Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Télen rövidujjúban az autóban fórum

Télen rövidujjúban az autóban (beszélgetés)

23. gigi> (válaszként erre: 22. - LBO)
jan. 10. 15:51

Valamiért nekik így jó. Lehet valamiért nem érzik a hideget.

Amikor én láttam, a fickó ugyan nem foglalkozott vele de volt néző közönsége. Kisfiú rendesen bevolt öltöztetve. Férjem erre mondta azt,hogy gondold el ha fordítva lenne.

22. LBO
jan. 10. 08:34

Ha hosszabb útra megyünk, akkor pulcsiban ülünk az autóban. A rövidujjú kevésnek bizonyul ilyen időben, annak ellenére hogy nem vagyunk fagyosak. A gyerekek otthon simán rövidnadrág pólóban vannak.

Rövidnadrágos srácot láttam én is egyik nap a városban, kutyát sétáltatott. Nem hiszitek el, rövidnadrág, póló, papucs. Zokni sem volt a lábán. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy van ilyen.

jan. 9. 15:03
Ezen én is nevettem vmelyik reggel.
20. semleges (válaszként erre: 11. - Fülemüledal)
jan. 9. 11:24
Igen, szeret kényelmesen vezetni. Van ilyen. Hosszútávra én is leveszem a kabátot és pulcsiba vagy kardigánba vezetek. Befűtök, van fűtés-hűtés kapcsoló az autóban, használom:)
19. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
jan. 9. 10:07
Amennyire nyáron hűtik.:)
18. globus (válaszként erre: 14. - Alnisa)
jan. 9. 08:23
Ha nem is külső-belső hőmérsékleti szélsőségek esetén, de valóban érdekes. Mi is megfigyeltük, amire nyáron klímát kapcsolnak (24-25), arra télen fűtést. Sosem jó, ami van...
17. Pumpkin. (válaszként erre: 11. - Fülemüledal)
jan. 9. 08:20
Nem hideg autóba ül be, miért is tenné?
16. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
jan. 9. 08:19

Bemegy vagy lemegy a zárt garázsba a házon/irodán/plázán keresztül. Az autót addigra előfűti, üléssel, kormánnyal együtt. Ez manapság már nem egy extra funkció az autókban.

A szobahőmérsékletű autóba szépen beül és elmegy a célhelyre.

15. Alnisa (válaszként erre: 11. - Fülemüledal)
jan. 9. 08:14
Mert kényelmetlen kabátban vezetnie. Férjem se bírja, mi már rég nagykabátban vagyunk, amikor ő még pulcsiban fagyoskodik, csak kényelmesebb legyen az autóban.....
14. Alnisa (válaszként erre: 7. - Libikóka)
jan. 9. 08:12
Nyáron meg 22 foknál benyomja a klímát, mert olyan melege van.....
13. timycat (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
jan. 9. 02:46

Hát mi pl fűtött garázsból indulunk, úgy azért egyszerűbb. De ha hosszabb az út akkor utcáról sem ülök kabátban az autóba, mert melegem lesz és amúgy is kabátban car vezetni. Kabát hátsó ülésre és úgy ülök be, indulásnál max kesztyű, sál marad, de aztán jellemzően az is lekerül. 23-24 fokra van állítva a fűtés/hűtés. Van ülésfűtés is, de nem szeretem, csak ha a nem előfűthető/hőmérséklettartó autóval, lehűlve utcáról indulva hagyom bekapcsolva, de nem sokkal indulás után nyomom is ki.

Szerintem nem vagyok nem fázós, tapasztalatom alapján sok múlik magán az autón, pl anno a céges Teslakban bármit csináltam is majd megfagytam vagy nyáron sültem. És ezzel a tapasztalattal nem voltam egyedül.

12. Kacsahercegno (válaszként erre: 11. - Fülemüledal)
jan. 8. 20:49
Szerintem a pólóra veszi a kabátot. + ülésfűtés, nekem nincs kocsim de nemrég rácsodálkoztam hogy az mennyire meleg, 2 perc után meg is bántam, hogy kabátban ültem be. :D
jan. 8. 20:39
Én a logikáját nem értem. Úriember kabátban kimegy az autóhoz, ott ledobja magáról + a pulóvert is és beül a hideg autóba és ezerrel fűti a pár fokról felfelé?
jan. 8. 20:22
Nem mindenki fázik.
9. libikóka (válaszként erre: 8. - Globus)
jan. 8. 18:18

Hát igen:)) Egyébként hülye dolog mert amúgy kedvelem őket,,jó néha összejönni,,de nem bírom,még a leglengébb blúzomban sem.

Ha mégsem lehet már visszautasítani,,akkor sajnos sűrűn megyek az erkélyre cigiszünetre,,pedig nem dohányzóknál sosem gyújtok rá bármeddig is legyek ott:D

Megmondani megint bunkóság lenne mert mégis csak ők vannak otthon.

8. globus (válaszként erre: 7. - Libikóka)
jan. 8. 18:12
Sógornőméktől fél órán belül menekülőre fogom. Pusztulat meleg van náluk, szinte nem kapok levegőt.
jan. 8. 18:09

Ez kb.ugyanaz mint a lakásfűtés,,van aki alsóban és trikóban,,mert van vagy 26-27 fok.

van olyan ismerős akihez ezért csak lóval vontathatnak el,,mert egy óra múlva kinyúlnék.

6. tsfmvk (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
jan. 8. 16:33

Nem fűtöm.

MELEGEM VAN!

jan. 8. 16:18
Két hete kb. egy férfi sétált egy kisgyermekkel. A kicsi beöltözve ahogy kell. Az apja ( gondolom az volt) rövid nadrág+póló. Akkor is hideg volt,a szél is fújt.
4. globus (válaszként erre: 3. - Judebyjude)
jan. 8. 15:57
Korán reggel én vacogtam, szipogtam, folyt a könnyem, egy idősebb ürge meg fejfedő nélkül nyargalt biciklivel. Megjegyzem, alig volt haja, pedig annak sem használ a hideg.
3. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
jan. 8. 15:49
Vannak akik egészen máshogy érzékeli a hőmérsékletet. Egy ismerősöm is csak azért vesz kabátot télen, mert amúgy furcsán néznének rá.
2. globus (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
jan. 8. 15:41

Azt nem tudom, de pl. férjem rövidnadrágban van alig 20 fokos szobában, és kinyitja az ablakot...

Azért zavartam át másik szobába, mert télen is nyitottnál alszik. Jégverem a szoba, kényesebb virágaim mind tönkrementek.

jan. 8. 15:33
Akik ilyenkor (-5 -10 fok) rövidujjúban ülnek az autóban, azok mégis hány fokra fűtik fel a kocsit?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook