Télen rövidujjúban az autóban (beszélgetés)
Valamiért nekik így jó. Lehet valamiért nem érzik a hideget.
Amikor én láttam, a fickó ugyan nem foglalkozott vele de volt néző közönsége. Kisfiú rendesen bevolt öltöztetve. Férjem erre mondta azt,hogy gondold el ha fordítva lenne.
Ha hosszabb útra megyünk, akkor pulcsiban ülünk az autóban. A rövidujjú kevésnek bizonyul ilyen időben, annak ellenére hogy nem vagyunk fagyosak. A gyerekek otthon simán rövidnadrág pólóban vannak.
Rövidnadrágos srácot láttam én is egyik nap a városban, kutyát sétáltatott. Nem hiszitek el, rövidnadrág, póló, papucs. Zokni sem volt a lábán. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy van ilyen.
Bemegy vagy lemegy a zárt garázsba a házon/irodán/plázán keresztül. Az autót addigra előfűti, üléssel, kormánnyal együtt. Ez manapság már nem egy extra funkció az autókban.
A szobahőmérsékletű autóba szépen beül és elmegy a célhelyre.
Hát mi pl fűtött garázsból indulunk, úgy azért egyszerűbb. De ha hosszabb az út akkor utcáról sem ülök kabátban az autóba, mert melegem lesz és amúgy is kabátban car vezetni. Kabát hátsó ülésre és úgy ülök be, indulásnál max kesztyű, sál marad, de aztán jellemzően az is lekerül. 23-24 fokra van állítva a fűtés/hűtés. Van ülésfűtés is, de nem szeretem, csak ha a nem előfűthető/hőmérséklettartó autóval, lehűlve utcáról indulva hagyom bekapcsolva, de nem sokkal indulás után nyomom is ki.
Szerintem nem vagyok nem fázós, tapasztalatom alapján sok múlik magán az autón, pl anno a céges Teslakban bármit csináltam is majd megfagytam vagy nyáron sültem. És ezzel a tapasztalattal nem voltam egyedül.
Hát igen:)) Egyébként hülye dolog mert amúgy kedvelem őket,,jó néha összejönni,,de nem bírom,még a leglengébb blúzomban sem.
Ha mégsem lehet már visszautasítani,,akkor sajnos sűrűn megyek az erkélyre cigiszünetre,,pedig nem dohányzóknál sosem gyújtok rá bármeddig is legyek ott:D
Megmondani megint bunkóság lenne mert mégis csak ők vannak otthon.
Ez kb.ugyanaz mint a lakásfűtés,,van aki alsóban és trikóban,,mert van vagy 26-27 fok.
van olyan ismerős akihez ezért csak lóval vontathatnak el,,mert egy óra múlva kinyúlnék.
Nem fűtöm.
MELEGEM VAN!
Azt nem tudom, de pl. férjem rövidnadrágban van alig 20 fokos szobában, és kinyitja az ablakot...
Azért zavartam át másik szobába, mert télen is nyitottnál alszik. Jégverem a szoba, kényesebb virágaim mind tönkrementek.
További ajánlott fórumok:
- Egyedül hagyni egy gyereket az autóban?!
- Lezáródott a központi záram, a kulcs az autóban! Segítsetek!
- Szex az autóban
- Kisfiam nem hajlandó rövidnadrágban, rövidujjúban megmaradni
- Végre lehűlt az idő! Ma rövidujjú pólóban és halásznadrágban...
- Pólószerű anyagból felnőtt nőre rövidujjúnak kb. mennyi anyag kell?