TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
juhhhééééé! nyelvtan kilőve, persze megpróbálom megcsinálni, hát ha jó lesz 1-2-3 vagy még több. Nem akarok kockáztatni én sem a súgással, csakis akkor ha lesz rá lehetőség :-)).
Most fogom megnézni a leveleket amiket küldtél. Nagyon szépen köszönöm.De jó már neked, hogy túl vagy rajta, szeretném már én is letudni ezt a vizsgát, persze sikerrel.
www.telc.hu
Megnyitod a weboldalt, és baloldalt ott lesz a vizsga naptára. Megnyitni talán már nem olyan megterhelő...
áhhhá :) :) Sikerült
két panasz levél, meg a hozzá tartozó hasznos kifejezések
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia! Esetleg nem tudnád feltölteni data.hu-ra?
Nem kellene mindenkinek E-mailt írni.
data.hu->feltöltés-> linket amit kapsz kirakod ide.
Sokan hálásak lennénk érte, és neked se kellene sok levelet írnod.
Sziasztok!
Angol B2 levélmintákat tudnátok küldeni? Nagyon szépen megköszönném, hálás lennék érte. Máj 28-án megyek én is.
Email-em: hzoltan90@gmail.com
Üdv Mindenkinek!
Sok sikert a vizsgázóknak, akiknek meg sikerült big respect!
Sziasztok:)
Ha jövő7en +lesznek a bizik akkor küldenek e-mail értesítőt?
Mert én már olyan izgatott vagyok:)szeretném a szóbelimet a kezemben tartani:)
:)
Sziasztok!
B2-es némethez tudna valaki levélmintát küldeni?
Ezen kívül jöhet bármi ami segíthet...
Sok sikert mindenkinek a vizsgához!
Szia! Esetleg fel tudnád rakni data.hu-ra is.
Így mindenkivel megoszthatnád.
Sziasztok!
Angol B2-re tudna nekünk valaki levélmintákat küldeni??
Előre is köszönöm! Fiam május 28-án megy angolból vizsgázni.
marel@gmail.hu
Sziasztok!
Nekem is jól jönne német középre levélminta.
Email: sziszka0324@gmail.com
Köszi
Sziasztok!
Május 28-án megyek Telc közép németre , és tudna - e valaki levél mintákat küldeni ?
pumika21@gmail.com
Sziasztok!
Nekem szükségem lenne panaszos levél mintákra, TELC B2. Ha valaki lenne olyan kedves küldene nekem. Légyszí segítsetek!
Örök hálám :-)
majornemonika@gmail.com
Szia!
Kaphatnék én is levélmintákat? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni telc középfokú angol anyagokban? A tesztkönyvem megvan. Levélre, szóbeli tételekre vagy bármi konkrét segédanyagra gondoltam. Küldjetek légyszi valami hasznosat! Nagyon köszönöm!!! boldogj@hotmail.com
Ha nyelvet szeretnétek tanulni én ajánlom az oroszt:)
Gyönyörű.Én nagyon szeretem.Kicsit szenvedek a ragozással de szép a hangzása:)
talán a legnehezebb dolog bízni magadban, de mégis ezt kell tenni. Készültél rá egy csomót. Megérdemled hogy sikerüljön. Én ezzel tudtam magam lenyugtatni. Megérdemlem, mert dolgoztam érte. Én mondjuk szombaton voltam, de az írásbeli könnyebb volt, mint amire készültem. A levél érthető volt, és lehetett rá írni. A magnó...hát az meg a magnó :)
A tanárok jó fejek. Tudják, hogy a vizsgázó stresszes, ezért ezt sem hagyják figyelmen kívül a pontozáskor, és ezért beszélnek veled kedvesen. A fontos az, hogy a partneredre nézz amikor beszélgettek és ne rájuk. Halottam már olyanról, hogy volt akinek a partnere végig nem nézett a társára csak a vizsgáztatókra. Ami gáz...
Én hiszek benned. Te is higgy magadban. Képzeld el, ahogy a kezedben tartod a nyelvvizsga bizonyítványt, és mosolyogsz
Honnan tudod, ennyire biztosan? És én honnan tudjam?
Vagy Te tudsz valami bizalmas infót? Tájékoztass!!!
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?