Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tejszínes spárgás hal recept

Tejszínes spárgás hal recept

Elkészítési idő 45 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Tejszínes spárgás hal hozzávalói:
1/2 kg halfilé
1 csomag spárga
15-20 dkg reszelt sajt
1 doboz főzőtejszín

vegeta
fűszerkeverék


A Tejszínes spárgás hal elkészítési módja:
A spárgát sós vegetás vízben teljesen megfőzzük. A halat beletesszük az olívaolajal aláöntött tepsibe, a filéket megsózzuk,-borsozzuk,-fűszerezzük. Elhelyezzük rajtuk a spárgát. Leönjük tejszínnel és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőbe tesszük és percig sütjük. Végül rizzsel vagy krumplival, izlés szerint tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tejszínes spárgás hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook