Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tejszínes sajtos sült brgonya recept

Tejszínes sajtos sült brgonya recept

A Tejszínes sajtos sült brgonya hozzávalói:
60 dkg burgonya
400 ml habtejszín(cukor nélküli)
2 gerezd fokhagyma
20 dkg reszelt sajt

bors
vaj
snidling


A Tejszínes sajtos sült brgonya elkészítési módja:
A burgonyát meghámozzuk és vékony karikára vágjuk. A tejszínt összekeverjük az átnyomott fokhagymával a reszelt sajt felével,majd összeforgatjuk a karikára vágott burgonyával.Az egészet sózzuk borsozzuk. Egy tepsit kivajazunk,és belesimítjuk a fűszeres burgonyát,megszórjuk a maradék sajttal,és az apróra vágott snidlinggel. Előmelegített sütőben megsütjük. Kockára vágva salátával tálaljuk,de rántott húsok körete is lehet.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tejszínes sajtos sült brgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook