Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejszínes gombaleves recept

Tejszínes gombaleves recept

Elkészítési idő 30 perc

A Tejszínes gombaleves hozzávalói:
25dkg gomba
10dkg hagyma
2dl tejszín
4dl húsleves
izlés szerint só,bors
olaj


A Tejszínes gombaleves elkészítési módja:
A vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, amit szintén megpirítunk, megszórjuk liszttel, majd felengedjük a húslevessel, és a tejszínnel felforraljuk. Sóval, borssal és petrezselyem zöldjével ízesítjük.Tehetünk bele galuskát, ettől tartalmasabb lesz.

Galuska nélkül nem az igazi! /nekem/


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejszínes gombaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook