Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Tejszínes csirkemáj pástétom recept

Tejszínes csirkemáj pástétom recept

A Tejszínes csirkemáj pástétom hozzávalói:
50 dkg csirkemáj
kakukkfű, majoranna
só, bors
2-3 gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszín
10 vaj
olaj


A Tejszínes csirkemáj pástétom elkészítési módja:
A májat kevés olajon teflonban megsütöm. Ha kihűlt, apróra vágom és turmixolom a szaftját is felhasználva. Közben beleteszem a tejszínt, fokhagymát és a fűszereket. A végén vajjal lágyítom.
Hideg, meleg szendvicshez egyaránt finom.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 9. 23:12

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook