Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tejfölös pontyszeletek recept

Tejfölös pontyszeletek recept

A Tejfölös pontyszeletek hozzávalói:
80 dkg ponty
8 dkg füstölt szalonna
2 dl tejföl

törött bors
petrezselyem


A Tejfölös pontyszeletek elkészítési módja:
A halszeleteket sózzuk és tűzállótálra egymás mellé helyezzük.Megszórjuk kevés töröttborssal és vágott petrezselyemmel.A szalonnát apró kockára vágjuk ,kiolvasztjuk és zsírjával együtt meglocsoljuk vele a halat.Ezután a tejföllel bevonjuk az egészet,középmeleg sütőben 12 percig készre sütjük. Körete vajas petrezselymes burgonya.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tejfölös pontyszeletek elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook