Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejfölös mustáros pecsenye recept

Tejfölös mustáros pecsenye recept

A Tejfölös mustáros pecsenye hozzávalói:
4 nagy szelet tarja
4 dl tejföl
2 ek mustár

1 kiskanál olaj


A Tejfölös mustáros pecsenye elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és fél órán át pihentetjük.A tejfölt a mustárral simára keverjük, a húst egyenként belemártjuk majd kiolajozott tepsibe egymás mellé fektetjük.A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk.Forró sütőben fedő nélkül addig sütjük amíg a hús a tejfölt teljesen magába szívja és szép piros nem lesz.
Párolt züldséggel, vagy burgonyapürével, salátával kínáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , máj. 23. 22:36

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook