Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejfölben pácolt csirkemellfilé recept

Tejfölben pácolt csirkemellfilé recept

A Tejfölben pácolt csirkemellfilé hozzávalói:
2 egész csirkemell filé
olaj, liszt

A páchoz:
1 nagy pohár tejföl
2 tojás
6 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál pirospaprika
só, bors ízlés szerint


Tejfölben pácolt csirkemellfilé 1.Tejfölben pácolt csirkemellfilé 2.


A Tejfölben pácolt csirkemellfilé elkészítési módja:
A páchoz valókat egy mély tálban összekeverem. A csirkemelleket felszeletelem (8 db lesz belőle, a „reszli”t felhasználom más ételhez) és beleforgatom a pácba. Lefedem, és egy napra hűtőbe teszem. Másnap a páctól lecsepegtetett húsokat lisztbe forgatom, és nem túl sok olajban megsütöm.

Köret: ez esetben főtt édesburgonya, mexikói zöldségkeverék; szezonban friss zöldség.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejfölben pácolt csirkemellfilé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook