Tejcsokoládé recept

A Tejcsokoládé hozzávalói:
10 dkg vaj
50 dkg porcukor
2 csomag vaníliacukor
2 dl tejszín
2 csomag zsíros turista tejpor(2x90gramm)
4 evőkanál kakaópor


A Tejcsokoládé elkészítési módja:
A vajat csipetnyi sóval habosra keverjük, a cukorral, vaníliacukorral tovább habosítjuk, majd elegyítjük a tejszínnel. A krémet lassú lángon folyamatos, állandó keveréssel kb. 5 percig főzzük. Levesszük a tűzről, és beleszórjuk a tejpor és a kakaópor keverékét, s jó alaposan kikeverjük. Alufóliával bélelt tepsibe öntjük, 2 órán keresztül dermesztjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A tejcsokoládé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook