Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tegnap hőemelkedéssel mentem le a boltba és még meg is... fórum

Tegnap hőemelkedéssel mentem le a boltba és még meg is... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

25. Lady Lavender (válaszként erre: 24. - Lady Lavender)
nov. 7. 15:29

Renem én voltam a drogéria másoknak. L.L. szekrénye mindig nyitva volt különböző fajdalomcsilkapitokkkal, betéttel, tamponnal, koromlakklemosoval, új pár tiszta zoknival, mert színesben nem lehetett dolgozni, fehérje porral azoknak, akik nem regggeliztek.

De volt egy vicces lány. Két óra próba meló után kimenet neki való betétet venni, és soha többé nem jött vissza xd egy próba napon bárki azt mondatja, hogy csa

24. Lady Lavender (válaszként erre: 23. - Cf9d829740)
nov. 7. 15:21
Talán fosott is és kólát lett xd
23. cf9d829740 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 10:48

Üdítőért lemenni hőemelkedéssel? Ez aztán a halaszthatatlan dolog!

A gyógyulást ilyenkor egyenletes melegben való pihenéssel tudod gyorsítani.

22. Lady Lavender (válaszként erre: 21. - Lady Lavender)
nov. 6. 03:35
Egy blézer, egy csíkos ing, egy pulcsi meg egy farmer a piros kabáttal.
21. Lady Lavender (válaszként erre: 20. - Lady Lavender)
nov. 6. 03:30
Esetleg hozd vissza kivasalva a véres cuccaim a kukából.
nov. 6. 03:26
Nincs rendes kapera ami látta volna a rendszamot, mert koszosak voltak. Egy gyereket ujraelesztetem, akit otthagytak az utcan. És meghalt. Yetitmeg zavarja, hogy a nozi fújos témába szólok bele.
19. Lady Lavender (válaszként erre: 17. - Yeti70)
nov. 6. 00:43

Egyedül élek, és idefrocsogom a hulyesegeimet.

Nekem ezek a dolgok kapcsolódnak a megjegyzéshez.

Nem az, hogy milyen illatú papirzsepkendot vegyünk, hanem másik e.u. probléma.

nov. 6. 00:39

Nem volt halott. Fujkodtam a levegőt, pumpaltam a mellkasat amíg fel nem szedték a mentők.

Nem vagyok hozzátartozó, ezért nem adnak ki infót. De épp végzett az orvos, aki felette, és még ismert.

Meg hallt a gyerek.

Még nem jelentkeztek a szülők.

17. yeti70
nov. 5. 21:04
Nézem a kommenteket, és azon tōröm a fejem, hogy Lady Lavender fórumtársunk vajon milyen belső démonokkal harcol,miért vetíti ki monomániásan ezeket rémképeket, ezeket a traumákat egy náthás ember vallomàsa kapcsán, akinek csöpög a nózija. Hiszen ez teljesen irreleváns..Mennyi belső indulat dúl benne ? Olyan abszurdak a közlései és annyira nem tartoznak fórumhoz, mintha én azt mondanám, hogy FI náthás, viszont én láttam egy autósztráda balesetben bennégni embereket egy roncsban. Borzasztó, de hogy jön ez ide ? Elnézést, senkit nem szeretnék megbántani, természetesen Lady Lavendert sem
nov. 5. 17:46
Mi? Ezt te láttad személyesen hogy elütve fekszik valaki meghalva és te hívtad a rendőröket? Az nagyon durva
nov. 5. 17:45
Pont hogy nem nyavajgok. Épp azt mondom hogy legyalogolok kilométereket mint máskor
nov. 5. 16:06

Total halott.

A szülei jelentkezesere várnak mielőtt lekapcsoljak.

És estére normálisnak kell lennem.

nov. 5. 15:57

Az a kölyök nem biztos, hogy felkel.

16-17 éves lehet.

nov. 5. 15:54

Egy hulyegyerek kivasaltatta magát az utcán. Szerencsétlennek tarcaja sincs. 2 órája várom a rendőröket, hogy rogzitsek, hogy nem tutom ki fekszik eszméletlenül.

Nem hatodok meg, havalakinek fáj a feje egy kis láztól. Feküdj le vagy vegyél be lazcsillapitot

11. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Lady Lavender)
nov. 5. 15:49
Van egy cicás kituzom, amit nekedadok érte xd
10. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
nov. 5. 15:48
D
nov. 5. 15:48
Asztapaszta. Üdítő kellett, és te megcsináltam?! :O
nov. 5. 15:45
Nem paradicsom, hanem üdítők. Nem üldöz senki, én akartam elmenni, habár csak 11-en voltunk a pappal együtt. Amúgy máskor is mászkáltam már lázasan is, messzebb is, de tegnapelőtt úgy láttam mielőtt indultam hogy nem fog esni, nem úgy lett, mire a közértig leértem már szakadt.
nov. 5. 15:36

Én 15 évesen májusban beborultam egy cadettel a tesómmal a Balatonba. Szélbe állítottuk, visszallitottuk, és lefutottunk a kört. Kifagytunk, mint a szar, de nem picsogtunk.

Neked meg kellet két paradicsom a sarokrol?

Ki uldoz téged holnap a templomba?

nov. 5. 15:09
Mert ez is egy ünnep, még ha nem is piros betűs
nov. 5. 14:20
Miért?
nov. 5. 14:05
Ha ezt túléled, akkor már semmi nem fog tudni ártani Neked! :D
nov. 5. 06:11
Ha beteg vagy, inkább maradj otthon.
nov. 5. 00:35
Imre megér ennyit ? Kúrálni kéne magad inkább...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook