Tegnap hőemelkedéssel mentem le a boltba és még meg is... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Renem én voltam a drogéria másoknak. L.L. szekrénye mindig nyitva volt különböző fajdalomcsilkapitokkkal, betéttel, tamponnal, koromlakklemosoval, új pár tiszta zoknival, mert színesben nem lehetett dolgozni, fehérje porral azoknak, akik nem regggeliztek.
De volt egy vicces lány. Két óra próba meló után kimenet neki való betétet venni, és soha többé nem jött vissza xd egy próba napon bárki azt mondatja, hogy csa
Üdítőért lemenni hőemelkedéssel? Ez aztán a halaszthatatlan dolog!
A gyógyulást ilyenkor egyenletes melegben való pihenéssel tudod gyorsítani.
Egyedül élek, és idefrocsogom a hulyesegeimet.
Nekem ezek a dolgok kapcsolódnak a megjegyzéshez.
Nem az, hogy milyen illatú papirzsepkendot vegyünk, hanem másik e.u. probléma.
Nem volt halott. Fujkodtam a levegőt, pumpaltam a mellkasat amíg fel nem szedték a mentők.
Nem vagyok hozzátartozó, ezért nem adnak ki infót. De épp végzett az orvos, aki felette, és még ismert.
Meg hallt a gyerek.
Még nem jelentkeztek a szülők.
Total halott.
A szülei jelentkezesere várnak mielőtt lekapcsoljak.
És estére normálisnak kell lennem.
Az a kölyök nem biztos, hogy felkel.
16-17 éves lehet.
Egy hulyegyerek kivasaltatta magát az utcán. Szerencsétlennek tarcaja sincs. 2 órája várom a rendőröket, hogy rogzitsek, hogy nem tutom ki fekszik eszméletlenül.
Nem hatodok meg, havalakinek fáj a feje egy kis láztól. Feküdj le vagy vegyél be lazcsillapitot
Én 15 évesen májusban beborultam egy cadettel a tesómmal a Balatonba. Szélbe állítottuk, visszallitottuk, és lefutottunk a kört. Kifagytunk, mint a szar, de nem picsogtunk.
Neked meg kellet két paradicsom a sarokrol?
Ki uldoz téged holnap a templomba?
További ajánlott fórumok:
- Ha napközben hőemelkedésem van, lehet jele a terhességnek?
- Tartós hőemelkedés minek lehet a jele?
- Jól tudom, hogy a hőemelkedés 37,5-nél kezdődik?
- Mitől van, hogy nyelv alatt 37,4 a hőemelkedésem?
- Kisfiam csütörtökön kapott Prevenar oltást. Tegnap ment a hasa és hőemelkedése volt. Lehet tőle?
- Lehet hőemelkedésem a tegnapi foghúzás miatt?