Tegnap egy szilikonos nő gyakorlatilag pucéran flangált a... (beszélgetés)
Talán én gonosz vagyok, de egyet sem sajnálok. Ezek ugyanazok, akik a kikötőben beugralnak, és nem tisztelik, hogy jön be a hajó, és az nem tud csak úgy lefekezni, irányt változtatni.
Meg vannak azok, akik a katamarán két teste közt megprobalnak atuszni. Még mindig vannak ilyenek.
"nálunk", ami otthon, tindzserek zárás után és nem a strand részen. Belefejelnek a horgászos részen karókba, a kövekbe.
Ki van írva, hogy nem uszoknak, de valaki nem fogja fel.
Lemaradtam a gyermekinel.
De megcafollak. A vattacukrost fogom sasolni :D
Plusz a gyereket figyelni, de nagyon!
Sok a vízbe fulladásos baleset. 😔
Ilyen mértékű gondatlanságot azóta sem tapasztaltam.
Szegény lány szerintem így utólag rájött, hogy a modern ruhadarab viselése némi fazonigazítással jár és ő ezt elmulasztotta.
Mindnyájan követünk el számtalanszor hasonló hibákat...
mintha két fekete pemzli lógott volna ki ...
lehet, hogy szobafestő volt a szakmája.
egy jó mesternél meg mindig ott van a pemzli szerszáma...-)
Ennél sokkal több ízléstelen véleményt olvastam már itt.
De mindegy. Írtam, hogy - szerintem - miben hibázott fi. Nem kell mindent kimondani az online térben, amit gondolunk.
Szerintem pontosan érted, mire gondoltam, amikor idéztem a hozzászólásodat; azt is tudod, hogy miért írtam. De már mindegy.
A kutyás pólód tetszik. (Másik topik).
Miért gond az, ha egy nő nem szőrteleníti magát? A szőrös férfiak rendben vannak?
Miért nem tudjuk elfogadni a testünket természetesen?
(a kérdés általános, még mielőtt személyeskedésbe menne...)
Számomra rendben vannak a túlsúlyosok, szőrösök, a műlűbasok és műmellesek is. Érezzék jól magukat a strandon, ahogyan mindenki más.
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Legjobb lábvékonyító/formázó gyakorlatok?
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?