Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Téged érdekel, hogy hány hasonlóan gondolkodó személy van, mint ahogyan Te gondolkodsz az élet nagy dolgairól? fórum

Téged érdekel, hogy hány hasonlóan gondolkodó személy van, mint ahogyan Te gondolkodsz az élet nagy dolgairól? (beszélgetés)

jún. 23. 06:12
nekem a férjem ilyen, de örülnék, ha többen lennénk. engem kétségbe ejt, hogy mennyire nincsenek a környezetünkben olyan emberek, akikkel az értékrendünk hellyel közzel megegyezik.
11. BV2
jún. 23. 04:46

Engem érdekel, mert szeretek kapcsolódni. Szeretem ha egy hullámon vagyunk.

Mivel voltak/vannak tapasztalataim az ellenkezőjével, így nagyobb szükségem is lenne rá.

jún. 22. 21:38

Nem.

Viszont lehet, hogy unalmas lenne.

jún. 22. 20:53
Nem érdekelne
jún. 22. 16:12
Én nem vágyok erre.
jún. 22. 15:39
Kifejezetten nem keresem, általában mindenkivel el tudok beszélgetni, aztán kialakul valami. Vagy nem.
jún. 22. 15:36
Kíváncsi lennék rá, de amúgy nincs szükségem rá, mindig megtalálom a hasonlókat és azért vannak számomra elég számmal. :D
5. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 15:28

Nem. Más sincs szinte, csak megosztó kérdések. De lehet, hogy ugyanezek az emberek más kérdésekben meg egyetértenek.

A hasonló gondolkodásúak meg így is felfedezik egymást, van elég lehetőség erre.

4. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 14:59
Nem érdekel. Mi osztja meg a társadalmat? A politika. Már nem izgat, ki kiben hisz.
jún. 22. 14:17
Tudom, hogy kevés.
jún. 22. 13:44

Nekem van egy ilyen "emberem" és azt most elég.

Ha szeretnék még több ilyen emberrel találkozni, barátságot kötni akkor lehet szó tesztről, amúgy szeretem a teszteket...

jún. 22. 13:12

Kitöltenének az emberek egy tesztet, amiben részben a társadalmat megosztó kérdések lennének.

Ez alapján a hasonlóan gondolkodó, egy hullám hosszon levő emberek akár kapcsolódni is tudnának egymással.

De lehet, hogy Te nem is vágysz erre? :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook