Te szoktál ketcupot belefőzni a bolognai szószba? (tudásbázis kérdés)
14. Macskanita (válaszként erre: 13. - Zebracsikó)
2014. jan. 4. 17:56
:-D gyors, de ízetelen...vagy én nem értek hozzá:-)
13. zebracsikó (válaszként erre: 12. - Macskanita)
2014. jan. 4. 17:53
nem rossz az, ha gyors vacsorát kell csinálni!
12. Macskanita
2014. jan. 4. 17:52
többet nem csinálom alapporral:-)
11. zebracsikó (válaszként erre: 7. - Macskanita)
2014. jan. 4. 17:51
és máskor olvasd el a használati utasítást :)))
10. 25800e2d09 (válaszként erre: 7. - Macskanita)
2014. jan. 4. 17:49
sűrített paradicsom (natúr) az legyen mindig otthon, ha nem vizezed túl akkor is annyit dob az alapon hogy csak úgy fogod csinálni :) a ketchup csak édesíteni fogja de átmenetileg megteszi, kicsit max sózz rá.
9. zebracsikó (válaszként erre: 7. - Macskanita)
2014. jan. 4. 17:49
főzd bele pár percig és ne aggódj ennyire egy szósz miatt :))
8. Macskanita (válaszként erre: 6. - Zebracsikó)
2014. jan. 4. 17:47
köszike, azokat beletettem már:-)
7. Macskanita
2014. jan. 4. 17:47
hát ez alapporos, nem csináltam még ilyenből, sok vizet tettem hozzá szerintem, semmi íze, ezért raktam beéle fúszereket, de gondoltam kicsit paradicsomos íz is kellene. Hogyan érhetem el jobban? ha belefőzöm, vagy ha utólag tányéron belekverem? :S
6. zebracsikó
2014. jan. 4. 17:46
+ kicsit ízesítheted még oregánóval , kakukkfűvel, de lehet, hogy elég lesz a ketchup is
5. zebracsikó (válaszként erre: 3. - Macskanita)
2014. jan. 4. 17:45
nem rontja el, tedd bele nyugodtan!
4. Katinkaboszi
2014. jan. 4. 17:44
Nem, mi saját magunk készítjük a szószt, abba nem kell.
3. Macskanita
2014. jan. 4. 17:43
sok vizet tettem hozzá, alapporból csináltam, és gondoltam ízesítem kis ketchuppal.mármint belefőzöm,ezért a kérdés. Nem rontja el?
2. zebracsikó
2014. jan. 4. 17:42
nem
1. Macskanita
2014. jan. 4. 17:41
Te szoktál ketcupot belefőzni a bolognai szószba?