Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Te szoktál ketcupot belefőzni a bolognai szószba? fórum

Te szoktál ketcupot belefőzni a bolognai szószba? (tudásbázis kérdés)


1 2
tegnap 11:02
Abba nem, de a pizzakrémbe pizzához szoktam keverni.
tegnapelőtt 22:26
Dehogy! 😒
máj. 16. 14:20

Még csak az kéne.

Nem.

41. Lávli
máj. 16. 13:55
Nem
máj. 16. 13:55
Nem
máj. 16. 13:49
Nem.
38. maya75
máj. 16. 13:18
Nem
máj. 16. 10:50
soha!
máj. 15. 19:14
Sűrített paradicsomból csinálom a szószt, saját fűszerezéssel. Az alapporokat nem szeretjük
máj. 15. 19:13
Kizárt dolog. 🙂
máj. 15. 19:09
igen
máj. 15. 18:55
Nem
máj. 15. 18:53
Nem.
2017. jan. 13. 20:33

Én ketchupnak írom, és nem használom semmihez.

(Bolognait sem főzök.)

2014. jan. 6. 20:03

Finom az alapporos bolognai. Csak azt eszem meg:( Pedig van házi paradicsomszószunk is. Semmi mást nem használok hozzá csak darált húst és reszelt sajtot. Ja meg a tészta:)

Húsgombócot is csak bolti sűrített paradicsommal és paradicsomlével tudom megenni.

2014. jan. 6. 19:22
nem
2014. jan. 6. 17:31
nem
27. grizus
2014. jan. 6. 17:11
Mi csak házilag készült ketchupot használunk.
2014. jan. 6. 14:05
Kifejezetten efféle olaszos ételekhez teszünk félre nyáron oregánós-fokhagymás-fűszeres paradicsomszószt.
2014. jan. 6. 13:12
Nem.
2014. jan. 4. 18:55
A ketchup nagyon jó a szószba, de mégjobb a sűrített paradicsom.
2014. jan. 4. 18:18
persze. bármit tehetsz bele: én ketchupot, összevagdalt paradicsomot raktam bele tegnap, meg tonhalkonzervet :D máskor kukoricát pl., de van, h gombát, mozzarellát, borsót, egyebet teszek bele.
2014. jan. 4. 18:17
Soha nem veszek alapport, piritott húsra,fokgymát, oregánot, kakukkfüvet, paradicsomkonzervet,só. borsot,kevés ketchopot.
21. simple
2014. jan. 4. 18:17
Nem. Minek? Eleve paradicsomszósz az alapja.
2014. jan. 4. 18:14
nem
2014. jan. 4. 18:09
Szerintem finom az alappor,mi mindig abból csináljuk,csak most azért lett ízetlen,mert túl sok víz ment bele. Próbálkozz még vele,mert nem rossz :)
18. Macskanita (válaszként erre: 17. - 25800e2d09)
2014. jan. 4. 18:07
:-D
17. 25800e2d09 (válaszként erre: 14. - Macskanita)
2014. jan. 4. 18:03
amikor pirítod a husit dobj bele 2-3 gerezd fokhagymát összetörve, borsot és a sűrített paradicsomot, kis extra kakukkfű, oregánó ízlés szerint, kevesebb vizet tegyél a porhoz és tádáá máris lesz íze :)
16. zebracsikó (válaszként erre: 14. - Macskanita)
2014. jan. 4. 18:02
ha nem jól méred ki hozzá a vizet, persze, hogy ízetlen, amúgy egyáltalán nem az! :)
2014. jan. 4. 18:00
Nem. Viszont paradicsomot összevágva, igen :) Sőt sárgarépát és fokhagymát is teszek bele az oregánóról nem is beszélve + 3 szem szegfűszeget ;)
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook