Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Te szereted az esküvő hangulatát? fórum

Te szereted az esküvő hangulatát? (beszélgetős fórum)


2009. márc. 16. 11:18
Én szeretem a lagzit vendégként, eddig a legtöbb lagzi jó volt, ahol voltam.
2009. febr. 26. 08:37
Igen, az egy olyan szép esemény.
23. Kedveske (válaszként erre: 1. - Fe6fe7671f)
2008. nov. 6. 14:32
Én azért ennyire nem utálom ezt a ceremóniát, mint Te, de utálom az esküvőket a lakodalmakat. Volt olyan év, hogy 3-ra is hivatalosak voltunk. Azt hittem hülyét kapok. Én annyira, de annyira sajnálom rá az időmet, hogy az nem igaz. Lehet csúnyán hangzik, de engem nem érdekel, hogy ha valaki féjhez megy/megnősül, miért kell nekem aszisztálni hozzá? Egyébként mindig csak éjfélig maradunk, mert addig illik, aztán pénz osztás, és irány haza!!
2008. nov. 5. 17:36
Engem nem igazán a lagzi dob fel, hanem tényleg AZ ESKÜVŐ HANGULATA. Csak olyan emberek esküvőjére megyek el, akiket tényleg szeretek, s mindig meghatódom és könnyezni szoktam a szertartás közben - örülök az ő örömüknek és magamban minden szépet és jót kívánok nekik...
2008. nov. 5. 17:08
Màr 10 éve nem voltam,persze szivesen mennék,imàdom a lakodalmas kajàkat:))))))))))))))))
2008. nov. 1. 07:32
Ha Qszinte szeretet van jelen akkor nagyon :) Volt részem olyanban is részvenni ami egy ERQLTETETT MENET VOLT-sajnos..
2008. okt. 7. 07:44
Én nem a lagziba vágyom, sose voltam táncos lábú különösebben. De az esküvők hangulatát szeretem, meghatódom és könnyezni is szoktam ilyenkor. Nagyon szeretem a Négy esküvő, egy temetés c. filmet, az is ezt a hangulatot idézi fel bennem, még ha időnként karikírozva is.
18. eb19d2815e (válaszként erre: 16. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 16. 09:55
Örülök, hogy jó sikerült végül!:)
17. tücsimücsi (válaszként erre: 16. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 16. 09:51

Szia Petrak!


Örülök, hogy jól érezted magad!

Nem hiszed el, én úgy vágyom már lagziba. Utoljára a sajátomon voltam közel 7 éve. Egyikünk családjából se akarnak házasodni a fiatalok. Bár most van kilátásban egy lagzi, igaz nem családon belül, de talán jobb is így.

Ősszel kerül majd rá sor, az még odébb van.

2008. jún. 15. 22:52

Szia "tücsimücsi"

Köszönöm a kérdésed, most jöttem csak beszámolni. Már egyszer fent voltam ma, de csak a leveleimet olvastam el. Egész nap aludtam.


Először is: nagyon kellemes volt! :D :D :D


Amitől annyira féltem, az az volt, hogy nekiállnak üvöltözni, énekelni, a zenészek lakodalmast játszanak... - mindebből semmi sem volt!


A zene csak egyetlen egy férfi volt, aki a "hétköznapjaiban" Bach-ot játszik. Ehhez mérten egyetlen egy hamis hang nem volt a zenéjében. Nem volt semmi lakodalmas rock - csupán háttérnek szólt, hallkan, kellemesen.


Három párt nem ismertem, a többieket igen, úgyhogy hatalmasat beszélgettünk. Van akikkel két-három éve nem találkoztam, jó volt elmondani egymásnak az ez idő alatt történteket.


Hála az égnek, ez nem az un. lagzi volt, hanem inkább baráti beszélgetés. De szerintem ez tovább meg fog maradni, mintha leizzadva, ugrándozva, berúgva üvöltözve telt volna az este (sőt az éjjel, mert hajnali 4 körül lett vége).


A menyasszonyi ruha egy álom volt, csuda egyszerű és olyan elegáns!


Nem kértek semmilyen ajándékot, csak volt egy menyasszonytánc-szerű néhány perces "mozgás", és ott adta oda mindenki a keresztszülőnek a szánt összeget. Honnan kerítettek egy hatalmas fonott kosarat, azt nem tudom, de nagy ötlet volt.


Ja, és jól átvertek, mert azt mondta nekem mindenki, hogy leszünk vagy kétszázan, és az étterem is alig lesz elég, annyi emberke fog jönni. Ezzel szemben az a társaság volt, akikkel összejárunk névnapra, szülinapra, és szüretelni is együtt megyünk. Ezt a kis "átverést" nekem találták ki, hogy "fossak" előre. Sikerült! De nem haragudtam ám, ez más kapcsolat. Aranyosak voltak. És az, hogy mindenki benne volt a buliban, hogy engem vicceljenek meg.

Amikor együtt vagyunk, akkor mindig téma,hogy épp milyen koncertet, milyen bulit "kellett" elhalasztanom, hogy velük legyek. Na ezért volt most ez a kis meglepi a 200 emberrel.

15. tücsimücsi (válaszként erre: 1. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 15. 21:40

Szia Petrak!


Mesélj! Tényleg olyan szörnyű volt a tegnapi esküvő ill. lagzi?

2008. jún. 14. 19:16
Igen. Nagyon, csak már rég voltam esküvőn.
13. Safirah (válaszként erre: 9. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 14. 18:56

Szia!


Mintha a mi esküvőnkről írtál volna!:D Nálunk is rock szólt, ahogy KELL!:D Már a házasságkötő teremben is OSSIAN volt a bevonuló zene.... Na, akkor láttunk a döbbenetet némelyek arcán, de aztán megszokták a klímát az emberek!:D Mi úgy gondoltuk, hogy ez a mi napunk és szóljanak a MI ZENÉINK!:D Életünk legcsodálatosabb napja volt!:DDD

2008. jún. 14. 15:03

Nem szeretem,éppen ezért nálunk ki is maradt,még ha "kaptunk" is emiatt.

Az eskövő az én napom,illetev a miénk a férjemmel.Akkor meg ne a "kedves" rokonok akarják nekem megmondani,hogy mit hogyan kellene a mi nagy napunkon.Főleg,hogy az utolsó fillérig ketten álltuk a költségeket a férjemmel.

Esküvő után,szűk családi körben elemntünk egy hangulatos étterembe.Gyönyörűen volt díszítve a helyiség és az asztal is,a menü pedig isteni volt...hmm.!

Utálom a lakodalmas zenét,táncolni sem szeretek,legalább is nem arra a zenére és undorodom a jópofizós alkoholistáktól!

11. mothertiger (válaszként erre: 7. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 14. 14:55
Osztom a véleményedet!:)
2008. jún. 14. 13:29
Én szeretem, de voltam már olyan esküvőn ahol nem éreztem jól magam.
2008. jún. 14. 10:09

Sajnos el kell menni, mert Apukám barátjának a fia a vőlegény. Össze járunk, szüretelni szoktunk együtt, születésnapot, névnapot ünneplünk együtt, de az nem ilyen 200 fős rendezvény.


Tavalyelőtt pld. egy szuper esküvőn voltam, ott végig rock szólt. Mivel a szülők a fiatal pár által megszokták ezt a fajta zenét - mindenki nagyon élvezte, hogy a cd-ről szólt az összeválogatott rock. Teljesen otthonos volt a hangulat, de mégis felemelő, mert olyan számok szóltak a házasságkötő teremben nem a szokványos nászinduló, hanem egy gyönyörű szerelmes dal egy rock bandától, az étkezés alatt kellemes "háttérzene", aztán amikor már a beszélgetésen is túl volt mindenki, akkor a tánc. Mindenki tudta rázni a fiataltól az öregig.

8. tücsimücsi (válaszként erre: 7. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 14. 10:04

Értem.

De nem muszáj végig ott lenned, ha annyira nem bírod.

7. fe6fe7671f (válaszként erre: 2. - Tücsimücsi)
2008. jún. 14. 09:59
Szerintem semmi köze a magánéleti kudarcaimnak ahhoz, hogy UTÁLOM az esküvőn üvöltöző részegeket. Ki nem állhatom az esküvőn egy szintetizátorral és egy dobgéppel létrehozott, zenének nevezett valamit. Szinte minden héten járok koncertre, bulizni - de ezt a stílust, amit az esküvőn játszanak, attól a hideg ráz. Főleg, amikor már mindenki be van b@szva, akkor elkezdenek magyar nótákat "bőgni"! Jaaaaaaaaj, szörnyű.
6. eb19d2815e (válaszként erre: 1. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 14. 09:58
Szerintem Te inkább az esküvő utáni lagzira gondolsz nem!? Szerintem az esküvő szép, de az azt követő heje-huja nekem sem műfajom, hasonlóan gondolom, mint Te, így nem is sokáig szoktam ott lenni és lelécelek...
2008. jún. 14. 09:57
Két fiatal életében ez az egyik legemlékezetesebb nap. Ők boldogak és ezt szeretnék mindenkivel megosztani! Szép ünneplési forma, és nem mindig függ össze az anyagiakkal. Bár én nem vagyok oda érte, de ha mennem "kell" akkor én is szeretném nagyon jól érezni magam. Nem mondanám, hogy szeretem, mert nem tudom mi a helyes ajándék választás, és pontosan mennyi az az annyi amennyit a menyasszony táncba "illene" betenni? Ez ami kissé riaszt, de semmi más. Nálunk idén augusztusban lesz egy nagy lagzi. A mi családunk kicsi, míg a fiúé nagy. Itt már lesznek különbségek. Ez is zavaró tényező tud lenni, de a lányom csodás napjáról nem maradnék le semmi pénzért. Ő akkor ott egy kis királynő lesz!
4. tücsimücsi (válaszként erre: 1. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 14. 09:54

Egyébként muszáj menned?

Olyan viszonyban vagy az illetővel, hogy sértődés lenne, ha nem lennél ott?

3. 7004ca251b (válaszként erre: 1. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 14. 09:49
Nem szeretem,mert ez egyfajta kötelező jópofizás...és nem értem az emberek miért hívják meg a 618ükunokatesvér lányának barátját is...illetve perze,hogy értem,azért mert az a módi,minél többen vannak,meg aztán akkor a menyasszony táncba is több lé kerül,bár személy szerint nekem ez sem túl szimpatikus,összegyűlünk,összedobni a gyerekek kocsijára,vagy konyhabútorára a pénzt...mindenestre épp ezért csak olyan ember esküvőjére megyek el,aki nagyon közel áll hozzám,a többiekét,megköszönöm,hogy meghívtak és elutasítom.
2. tücsimücsi (válaszként erre: 1. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 14. 09:47

Kedves Petrak!


Remélem nem veszed rossz néven, ha megkérdezem Tőled, hogy nem lehet véletlenül, hogy az adatlapodon megemlített problémád miatt utálod annyira az esküvőket?

Tudod, én még soha nem voltam "balhés" esküvőn.

De amíg nem akadtam rá az Igazira és előtte mindig magánéleti problémáim voltak én sem szerettem igazán esküvőre járni. Most én tényleg magamból indultam ki.

Azért is fordult meg ez a fejembe veled kapcsolatban, mert annyira nem készíthet ki egy esküvő, hogy nyugtatót kéne bevenned.

2008. jún. 14. 09:39

Ki nem állhatom, hogy ott kell hallgatni azt a zenét, ott üvölt mindenki, be van rúgva, kötekednek, egymást járatják le az idősebb házaspárok, a fiatalok meg féltékenykednek... Nagyon utálok esküvőre járni.

De kijelenthetem, hogy rohadtul nagy a tűrőképességem, mert ennek ellenére ma ismét esküvő. Tavaly előtt is voltam.

Vettem be nyugtatót, hogy kibírjam.


Te hogy vagy vele? Szeretsz esküvőre járni? Szereted az ezzel járó összes cirkuszt?


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook