Te mit tennél, ha megtudnád, hogy 3 hónapig megcsalt a férjed, de most már nem teszi, ráadásul egy volt osztálytársnőddel? (beszélgetés)
mi 16 hónapot voltunk szeretők.
Januárban eljött a családjától hozzám, egy hétig bírta.
Áprilisban "már" másfél hétig. Haladó :)
Itt akkor be is fejeztük a szeretősdit, de ez a tegnapi beszámoló kiborított megint.
Ok nem váltak el, olyan esélyféleségeket adogatnak egymásnak.
mindent próbáltam megbeszélni mindig is...amikor még nem tudtam az egészről semmit sem...mindíg azt mondta, hogy minden rendben, nagyon szeret,és rémeket látok...
miután kiderült minden, kérdeztem, hogy mire volt ez jó...nem tudott mondani semmit sem...annyit csak h más volt, izgalmas...de velem minden ok :) értitek? na mindegy...a vicc csak annyi, h a lányok pontosan olyanok mint én...külsőre és személyiségre is...tehát nem volt más, csak tilos :)
érdekes ez...megbocsájtottam :)
de nem felejtek...a bizalmamat nehezen szerzi vissza...ha tudja...
a lányokkal beszéltem, rengeteget...mondhatnám, egymás vállán sírtuk ki magunkat...
ez is egy érdekes esemény volt :)senki nem haragudott senkire..és mindent megbeszéltünk...kibeszéltünk
ha lehet ilyet mondani, és lehet h furán fog hangzani, nem tudom, de nagyon szimpatikusak voltak...mindketten...
pont ezzel van a problémám...tudom, hogy nem mind egyformák, de elgondolkodtam rajta, hogy sajnos sok hasonló "rémtörténetet" hallottam a környezetemben...és mivel lesz jobb ha keresek mást, aki ugyan ilyen? csak még később veszem észre?
mármint én csak attól tartok, hogy ez nem egyedi eset, és a következő is ilyen...akkor örökös keresgélés az ember élete? vagy inkább megpróbálja megoldani a gondokat??
a bizalmat elveszteni nagyon könnyű...és nehezen lehet visszaszerezni...főleg ha abban csalódsz akit szeretsz és megbízol benne...
de sajnos semmire sincs garancia...az újnál sem...
ne értsetek félre, mindenkinek megadom a bizalmat, nem gondolom elsőre minden férfiról, hogy ugyan olyan mind...
nem is vagyok férfigyűlölő sem :)
ha valaki, akkor én szeretem a pasikat :)
csak azt gondolom, hogy ha az ember egyszer átélt hasonlót, akkor átalakul a gondolkodás módja...azt a bizonyos ősbizalmat a társ iránt már félve adja oda...
meddig voltatok együtt?
már együtt is éltelek?
elváltak ők?
Szia Virág,
úgy gondolom, hogy a pasik nem lépnek maguktól, illetve csak ritka esetben. Ha te nem mondod ki, hogy menjen el, nem hiszem, hogy elmegy.
Mert a kényelem, megszokottság fontos tényező.
És mondta a párod, hogy mi is az, ami nem tetszik?
értem...sajnos nekem még nincs gyerekem...
illetve ebben az állapotban amiben vagyunk, szerencsére...
és nem vagyunk házasok sem...azt már mondtam neki, sokszor, ha nem tetszik valami el lehet távozni...
de nálunk pontosan ez történt
lehet h az én történetemet írtad le?
én elválnék.
Mondom ezt mint volt szerető. Áprilisban másodszor ment vissza a feleségéhez arra hivatkozva, hogy nem bírja a fia nélkül. Hát elengedtem.
Tegnap kaptam tőle egy könyvre való email-t, melyben közli, elrendezi a dolgait és megkeres.
Hát ezért.
pedig a miénk 2 éve tart
nem csak szex, de az érzelmeinkről már irtam
és ha már többször megcsalta a feleségét egy pasi?
ugy értem, több nővel?
na nem egyszerre:D
akkor mi van?
de ez a mostani, már nagyon hosszú ideje tart neki.
Nem tudom, szerencsére még nem kerültem ilyen helyzetbe. Szerintem van olyan, hogy egyszeri kisiklás, mikor úgy bekattan az ember, azt hiszi, más kell neki, aztán rájön, hogy nem.
Feleség vagyok és anyuka.
ez nem a te eseted :)
ha együtt vagy valakivel régóta, megromlik a kapcsolat .....időt kértek, hogy átgondoljátok a dolgokat, közbe beszéltek együtt vagytok..........stb, utána véletlenül kiderül hogy a másiknak egy ideje van valakije
megkeresnéd és elmondanád neki az igazat?
csak remélem...
de őszintén szólva bizalmam most abban h nem minden pasi ilyen, nem sok van...
de csak öröm, ha valaki bebizonyítja h vannak kivételek :)
ezt most hogy érted?
nem hagyott el, a többit hagyta el...és mindenkivel beszéltem...
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?
- Menni vagy nem menni... osztálytalálkozó
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?
- Bunkónak gondolhat vajon az osztálytársam?
- A kislányom osztálytársát agresszivitás miatt gyerekpszichológushoz küldték, de az anyukája nem viszi el