Te mit tennél ha az egyik barátod drogot tenne az italodba? (beszélgetés)
Ja és a páromat sürgősen lecserélném, mert egy barom!
Ráadásul nem is meggondolatlan kölykökről van szó, hiszen nagy gyerekeik vannak.
Az ilyen primitív véglények boldogítsák egymást, ...én lépnék!
egyrészt az ilyen nem barát, hanem egy felelőtlen segg. másrészt felpofoznám és v.ba rúgnám.
harmadrészt ki korpa közé keveredik, megeszik a gyesznyók, így dönés elött állsz, akarsz-e malaceledel lenni
Aki drogot tesz az italomba, az nem a barátom.
Ha ezt valakinél észrevenném, leordítanám a fejét és megfenyegetném, hogy legközelebb feljelentem.
Szórakozzon a saját testével, ne az enyémmel.
Érdekelne a véleményetek! Párommal több éve együtt vagyunk, nem dohányzunk, nem iszunk. Mégis van egy haverja, akivel ha együtt bulizunk, figyelnem kell, nehogy bármit is a poharamba tegyen. Már többször mondtam neki, hogy nem érdekel mennyire " nem ártalmas", akkor sem kérek!
Most is ez történt! Nem aludtam két napig, de a legrosszabb, hogy a párom is tudta, és nem szólt, hogy ne igyak a poharamból!
A barátunk fejével sikerült beszélnem, de sem ő, sem a párom nem érti miért buktam ki. Bezzeg ha én tennék ebből az "ártalmatlan" szerből egy keveset a 18, 19 éves gyerekeik poharába kiakadnának!
Azóta nem is nagyon beszélek a párommal, meg nem értetnek érzem magam. DE szerintem nem bennem van a hiba. Vagy igen?
18 évesen, discoban kellett figyelnem, hogy az italomba ne tegyenek drogokat, ne hogy már most 30 fölött, barátok között is!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- A barátod (férjed) az exével barátok maradtak, (napi telefonkapcsolat). Mit teszel? Elfogadod? Tolerálod? Vagy helytelen?
- Költöznél kis "faluba" barátod / szerelmed miatt?
- Küldj egy zene számot kedves barátodnak, barátnődnek:)
- A magány... Amikor már egyetlen barátod sincs...
- Neked van barátod?
- Mit tennél, ha az egyik legjobb barátod ilyen módon lenne rád féltékeny?