Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Te mit csináltál 1992-ben? Milyen élethelyzetben voltál? fórum

Te mit csináltál 1992-ben? Milyen élethelyzetben voltál? (beszélgetés)

tegnap 21:53
Dolgoztam.
tegnap 21:51
A második gyermekem ősszel megszületett. 😍
tegnap 21:49
6 eves voltam, de hogy pontosan mit csinalhattam akkoriban, azt nem tudom mar. Oviba jartam, az biztos, mert evvesztes vagyok.
tegnap 21:40
Középiskolás voltam, suli után mentünk le a térre a bandával. Küzdöttem, lelkileg se családilag nem volt boldog időszak, nem mennék vissza.
19. tien
tegnap 21:35

Bébisintér voltam egy magyar családnál Keravában.

(majdnem férjhez mentem egy finnhez)

tegnap 21:03
gyerek voltam és örülök,hogy elmúlt az az időszak...
17. Imisz
tegnap 20:42
Megszületett a fiam második gyermekemként és beköltöztünk a saját kezüleg épített házunkba. Szép évek voltak így utólag a sok nehézség ellenére is, mert fiatalok voltunk, bírtuk.
tegnap 19:39
Anyukám csokitortát sütött a 2. születésnapomra, amin marcipán mókusok voltak. Persze erre nem emlékszem, csak van róla fotó :D
15. globus
tegnap 19:38
Dolgoztam.
tegnap 19:34
Még nem születtem meg.
13. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:57

Én is általános második osztályos voltam, 7 éves.

Ugróköteleztünk, és akkor esett ki a 2 első fogam.

Azon a télen kaptuk meg az első kutyusunkat, Mazsit...

tegnap 15:53
Minden nap 12-órát dolgoztam a gettóban.
11. jooeva
tegnap 15:50

16 voltam.

Tele haraggal.

Meg akartam halni.

Akkor derült ki, hogy autoimmun beteg vagyok, telenyomtak steroiddal, ami tönkretette a testemet és a lelkemet.

Egy kezemen meg tudtam számolni, ki nem fordított hátat nekem.

Nagy pofon volt.

tegnap 15:14
Munkahelyet váltottam 16 év után magánvállalkozásokban vállaltam munkát napi 4-4 órában. Mellette mérlegképes könyvelői tanfolyamot kezdtem. A fiam sorkatona lett, a lányom vidéken kollégiumban középiskola első osztályába járt. 38 éves voltam.
tegnap 15:13
Az egyetemen próbáltak belőlem nagy tudású, szakmájához értő mérnököt faragni.
tegnap 14:56
Gimis voltam.
7. pinked (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:30
ballagtam az általánosból, és készültem a gimibe
tegnap 13:28
Dolgoztam, tanultam, éltem a 21 évesek gondtalan életét. Jó volt.
tegnap 13:28
Pszichiátrián kezeltek,szorongásos depresszió miatt :(
tegnap 13:14
Férjhez mentem és gyereket vártam.
tegnap 13:05
Dolgoztam, neveltem a gyerekemet, 7 éves volt.
2. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:03
Nevelgetten a kisfiamat,aki abban az évben lett egy éves.
tegnap 12:48

Én még 8 éves gyerek voltam, általános iskola második osztályba jártam.

Volt egy nagy placc, hatalmas térrel, ott volt két épület, az egyik emeletes, a másik nem.

Oda jártunk tanulni, az volt az iskolánk több évig!

Szünetben rengeteget játszottunk, volt egy nagy kolomp amivel becsengettek!

Szünetben volt két cigány gyerek, akik előszeretettel kötöttek bele a többiekbe, és akkor verekedés volt!

Télen hóember építés volt, és a domboldalon csúsztunk le nejlonnal a suli után.

Nyáron labdajátékok, frizbi, ugrálókötél, hullahopp karika... a lányok inkább hullahoppoztak.

Volt egy nagyon jó tanuló osztálytársnőm, ő volt az első komoly szerelmem vagy 4 évig, ma már komoly mentőorvos🇨🇭, boldog családanya!

Próbáltam a közelébe menni, de már attól is majdnem szívrohamot kaptam ha csak rám nézett, vagy rám mosolygott!

Titkoltam hogy mit érzek, mert nem tudtam hogy mit csináljak és gyáva voltam!

A Tetris ebben az évben terjedt el a suliban, ha jól emlékszem. Fekete, fehér, világosszürke, sötétszürke... minden színben!

Mindenki azt nyomogatta, akárcsak az okostelefont! Ha nem volt neked, akkor csak néztél másokat és irigykedtél!

Aztán nekem is lett, talán szülinapomra! 🎂

Az utcáról nyílt be a túloldalon egy másik suli, egy falon keresztül mentek be az idősebb fiúk-lányok.

Szünetben gyakran néztem őket. Talán felsősök vagy gimnazisták lehettek, sosem tudtam meg!

A hírek, zenék tele voltak akkoriban Michael Jackson munkásságával és botrányával!

A rádió egyfolytában ment mindenhol, csupa jó zenével! 🎶📻🎶 Ezek voltak akkoriban a slágerek!

[link]

Otthon is mindig ment a zene, le sem állt! 🎶🎶🎶

Egy vidéki haverom ismertette meg nyáron az Ace of Base-t, hatalmas rajongója voltam úgy 3-4 évig!

Még télen is az ment, vagy suli után arra aludtam el, a Happy Nation-re!

[link]

A filmekből se volt hiány! Az Aladdin-t vagy kétszer láttam a moziban!

A Batman visszatér akkor jött ki, megvesztem érte! Az 1992-es olimpián, nyáron akkor ment a bemutatója!

Őszre🍂 apám kivette a tékából, majdnem infarktust kaptam! A szomszéddal átmásoltuk és folyton azt néztem!

Ez évekig ment! Már csukott szemmel is tudtam minden jelenetét! 🎞️🎞️🎞️

Hát ilyenek voltak akkoriban! 😊

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook