Te is bikiniben vagy otthon ebben a hőségben? (beszélgetés)
Próbálgass csak!A tehetség utat tör magának! :)
Tényleg ügyes vagy,én még csak megközelítőleg se tudnék olyanokat alkotni,mint te!
Jól van,ennek örülök!
Ez már valami!
Elég baj.
Nem tudom, mi volt,de azon már ne bánkódj.Ez egy ilyen nyár volt, de lesz még nyár, és sokkal szebbek!
Nem tudom, mi van veled,de ezt neked kell eldöntened.
Ki tudja,lehet, hogy egy-két év múlva vágyni fogsz rá.
Csak ne keseredj el,kérlek!
Ez már biztató! :)
Én nem tudom, mi van veled,de légy egy kicsit optimistább!Fel a fejjel! Nézz magadra!
Van ilyen.Túl leszel rajta, és miért ne lehetne a következő nyár életed legjobb nyara?
Szerintem legyengült az immunrendszered...legtöbbször ez van az ilyen problémák mögött.
Egyidősek vagyunk, úgyhogy talán ne ássuk még el magunkat...
És miért ne borulhatnánk meg akár 40 évesen is?Ne törődj a világgal,élj úgy, ahogy Neked jó!
Akkor ezért szereted az őszt!:)
Hú, itt tényleg komoly baj van!:(Mi van veled, ferré? Nagyon mélyponton vagy,azt érzem...
Jó festegetést!
Fogunk látni valamit a mesterművekből? :)
Én ősszel születtem :)
Nem biztos,hogy újra meg akarom ismerni..
Nem vagy jól. ..nem baj,hogy elmondtad.Rosszul érzed magad,és ennyi.
Szerintem beszedtél valami vírust, én akkor szoktam így lenni.Remélem, elmúlik magától...
most más miatt borultam meg :) vettem vízfestéket úgyhogy nekiállhatok akvarellezni :D
most valahogy jobban szórakoztat mint a rajzolás
Mindenkinek van kedvence.:)Én mondjuk a nyarat szeretem,talán mert nyáron születtem.De mindben megtalálom a szépséget.:)
Normafa...na most irigyellek.Milyen szép helyen lakhatsz...és csak úgy felszaladsz a Széchenyi-hegyre...autóval vagy fogaskerekűvel?
Olyan szép az a környék...
Ne mondd már! :)Elfelejtetted? Pedig szép. ..én is szeretem.
Ha el is felejtetted,újra meg fogod ismerni!A mi korunkban nem szabad lemondani róla!