Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon? (beszélgetős fórum)
Igen és azt hiszik hogy jobb lesz, hogy majd, bírni fogják, vagyha nem erre azt válaszólják majd a gyerkem(im) vissza fizetik. :-((
(Én ilyet örököltem az idén!) :-((
Szerencsére még van munkám, és soha semmilyen hitelt nemkelett felvennem hogy vegyek valamit! De bosszant hogy minden második reklám arra buzdítja a népet hogy vegyen fel kölcsönt, még a karácsonyi ajándékokra is akár. Sajna sokan bedőlnek ennek, aztá mennek egyik adosságból a másikba sose érik utól magukat! :-((
Karácsony felé meg televannak az üzletek vásárlókkal, némelyik kettessével veszi a többszáz ezres Plazma tvket..... Ilyen jól megy a magyarnak? Miből??? Persze hogy ezt látják a fejesek, naná hogy megszorításokat hoznak...
Alsópáhokon egy asszonytól 200 ezer forintot és két tyúkot lopott el a hozzá betérő 50 év körüli nő. A sértett az utcán futott a tolvaj után, akit négy helybeli fiatal tartóztatott fel a rendőrök megérkezéséig. A rendőrök három tyúkot találtak az előállított nő táskájában, a pénz bonyolultabb úton lett meg: egy szárnyas már nem élt, a gyanús helyzetre tekintettel azt a bűnügyi technikusok a kapitányságon felboncolták, s benne a kloakába rejtve találták meg a pénzt. A tolvajjal szemben lopás miatt indítottak eljárást.
Kérdés: Ezért a "tömésért" nem tiltakozik a Négy Mancs?
A rendszer 8 csodája:
1. Már alig van valakinek munkája.
2. Bár már alig akad, akinek van munkája, a gazdaság mégis dübörög.
3. Bár a gazdaság dübörög, mégis egyre nő az államadósság.
4. Bár egyre nő az államadósság, egyre nagyobb a jólét.
5. Bár egyre nagyobb a jólét, mégis csak hitelből lehet megélni.
6. Bár csak hitelből lehet megélni, segélyre mindig van forrás.
7. Bár a segélyre mindig van forrás, mégis egyre többet lopnak.
8. Bár egyre többet lopnak, a bűnözés mégsem növekszik.
nem voltál elég ügyes, nosza egy demens anyóka.
:)
van ilyen sajnos.
:(
pedig nem kapnak szar fizetést.
hat igen
de semmi
halott ugy az egesz szerintem
es en nagyon sajnalom akkor is hogy en ilyen allat vagyok es becsuletesen dolgozom
:)
ez aranyos.
kicsit több összetevős a dolog.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)