TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél? (beszélgetős fórum)
Igen, pontosabban tb és bérszámfejtési szakelőadó. Bár nem tudom, hogy mi a különbség. Egyébként nálunk is rossz a helyzet, ketten vagyunk "laikusok", a többiek mind ebbe dolgoznak. Szerencsére a többiek segítőkészek :)
Elég gyors a tempó, de végül is munkanélküli vagyok, szóval van időm a tanulásra...
Neked szorítok, hogy sikerüljön!!!
Köszike csak sikerüljön végre azt akkor okés lesz minden:)
Akkor te is tb.bérügyre jársz?
Nem tudom, én ma voltam a munkaügyibe, elmondtam, hogy elkezdtem tanulni, és a nőci rögtön mondta is, hogy ha végzek, azonnal szóljak be nekik, mert itt a környéken most jelenleg 5 állásajánlat is van, amire nem találnak megfelelő szakembert.
Aztán persze nem tudhatom a pontos hátteret.
Az egy felnőttképzési intézmény, és most kezdtem ott el ezt a tanfolyamot.
Sajnálom, hogy így jártál :(
Köszi:)Neked pedig sok szerencsét:)
ha mégis felvesznek a suliba szivesen elküldöm a tételeimet hátha segít majd:)
6 modulom volt 3 ból elvágtak persze a többi csaj mind ebben dolgozik így könnyű én meg sosem dolgoztam benne és nem is olyan szinten tanították ahogy egy nulláról indulónak jó lett volna.
8 hónapod volt a suli(tanfolyam)ebből kéthetente 1 szer volt suli 3 órát se jegyzet se tankönyv nem volt csak amit az órán letudtál jegyzetelni.Hát mondhatom hót fogalmam sincs semmiről a mai napig.Számítási feladatot a vizsga előtt 1 hónappal vettünk nem volt elég nekem az az idő.Ja és 150 ezret fizettem a tanfolyamért most újra elkérnek 60 ezret majd
További ajánlott fórumok:
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyamra jelentkeztem, valaki tudna segíteni aki már túl van ezen?
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyam felvételi
- Hol lehet jelentkezési lapot kapni a felvételihez?
- Számítógépes szoft. üzemeltető+alapfokú 2 nyelvű C tipusú nyelvizsga tanfolyamra milyen felvételi kérdések lehetnek?