Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tavaszi spárgaleves recept

Tavaszi spárgaleves recept

A Tavaszi spárgaleves hozzávalói:
20 dkg spárga
1 sárgarépa
10 dkg újkrumpli
3 dl húslé
5 dkg cukorborsó
10 dkg csíkokra vágott csirke- vagy pulykamell teáskanálnyi hidegen sajtolt olaj

bors
frissen vágott petrezselyem


A Tavaszi spárgaleves elkészítési módja:
Pucold meg és vágd össze a spárgát, karikázd fel a sárgarépát, és kockázd fel az újkrumplit. A zöldségeket tedd fel főni a húslében. Tíz perc után add hozzá a cukorborsót és a csíkokra vágott csirke- vagy pulykamellet. Főzd még 10 percig gyöngyözve, majd húzd le a tűzről. Keverj bele teáskanálnyi hidegen sajtolt olajat, sót és borsot. Tálaláskor szórd meg a tetejét frissen vágott petrezselyemmel.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tavaszi spárgaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook