Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Tatárbifsztek gyomorkímélőn recept

Tatárbifsztek gyomorkímélőn recept

A Tatárbifsztek gyomorkímélőn hozzávalói:
30 dkg marhabélszín kétszer ledarálva
1 evőkanál mustár
1 evőkanál finomra vágott hagyma megpárolva
1 tojássárga
bors, só


A Tatárbifsztek gyomorkímélőn elkészítési módja:
A húshoz tesszük a mustárt, a hagymát és a tojást, majd borsot őrlünk hozzá. Sózzuk, összekeverjük, ha szükséges ízesítünk rajta.
Autentikusan pirítóssal vagy friss kenyérrel tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 16. 05:47

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook