Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Tatárbifsztek gyomorkímélőn recept

Tatárbifsztek gyomorkímélőn recept

A Tatárbifsztek gyomorkímélőn hozzávalói:
30 dkg marhabélszín kétszer ledarálva
1 evőkanál mustár
1 evőkanál finomra vágott hagyma megpárolva
1 tojássárga
bors, só


A Tatárbifsztek gyomorkímélőn elkészítési módja:
A húshoz tesszük a mustárt, a hagymát és a tojást, majd borsot őrlünk hozzá. Sózzuk, összekeverjük, ha szükséges ízesítünk rajta. Autentikusan pirítóssal vagy friss kenyérrel tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A tatárbifsztek gyomorkímélőn elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook