Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Táska, vagy batyú, leves recept

Táska, vagy batyú, leves recept

Elkészítési idő 50 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Táska, vagy batyú, leves hozzávalói:
Liszt
Tojás
Hagyma
Olaj
Darált hus,vagy
Pörkölt maradék


A Táska, vagy batyú, leves elkészítési módja:
GÖRCSÖK KÉSZÍTÉSE Tojásos gyúrt tésztát készítek, kissé lágyat. Kinyújtom, kb, 4 ujjnyi széles 8 ujjnyi hosszú téglalap alakura vágom fel Ráhelyezem a tölteléket, felgöngyölöm, a szélét tojással lekenem, hogy főzés közben ne nyíljon ki. A végeit kissé meghúzgálva görcsbe kötöm Töltelék: egyszerű hagymás zsír, de lesütött darált hússal, vagy pörköltmaradékkal (egy nyers tojással elkeverve) sokkal finomabb. Nagyon laktatós levesbetétje egy zöldséglevesnek.

Képet találsz a naplómba.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A táska, vagy batyú, leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook